Kırgızistan'dan, Galatasaray'a Beknaz Almazbekov'un milli takım kampına katılamaması nedeniyle tepki geldi!

Kırgızistan Futbol Federasyonu son olarak yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın izin vermediği için Kırgız futbolcu Beknaz Almazbekov'un milli takım kampına katılamadığını duyurdu.

16.03.2022-13:59 - (Son Güncelleme: 16.03.2022-14:12)

Sarı kırmızılıların 16 yaşındaki genç futbolcusu Beknaz Almazbekov, geçtiğimiz günlerde Kırgızistan Milli Takımı'na davet edilmişti. Futbolcunun ülkesinin milli takımına davet edilmesi gerek Türk spor medyasında gerek yurt dışında geniş yankı uyandırmıştı. Futbolcuyla ilgili yaşanan bu gelişmeden sonra Beknaz Almazbekov ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Kırgızistan Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın u19 takımında yer alan futbolcuyu sarı kırmızılıların milli takım kampına göndermediğini iddia etti.

Resmi açıklama yaptılar

Bişkek merkezli haber ajansında çıkan haberlerde Kırgızistan Milli Takımı'nın teknik direktörünün açıklamalarına ve federasyondan yetkililerin açıklamalarına yer verildi. Açıklamada, Alexander Krestinin Galatasaray'ın futbolcunun gitmesine izin vermediğini belirtti.

Federasyondan yapılan açıklamada ise, 'Futbolcunun milli takım kampına katılması üzerine daha önce varılan anlaşma Galatasaray tarafından ihlal edilmiştir. Oyuncunun milli takımla olmayacak olmasının sebebi budur' ifadeleri yer verildi.

Beknaz Almazbekov, için Kırgızistan'dan tepki geldi.

Yaşananlar çok konuşuluyor

Galatasaray'da Beknaz Almazbekov'un ülkesinin milli takım kampına gönderilmeme durumu futbol kamuoyunda çok konuşulan konulardan birisi haline gelmiş durumda. Kırgızistan Milli Futbol Takımı'nın açıklamaları sonrasında Galatasaray'ın konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu haline geldi. Genç futbolcu ile ilgili yaşanacak gelişmeler merakla takip edilmeye başlandı. 16 yaşındaki genç futbolcu oynadığı futbolla gerek Galatasaray'ın gerek futbol dünyasının dikkatle takip ettiği isimlerden birisi olarak bulunuyor. Santrafor pozisyonunda oynayan futbolcu alt yapıda attığı gollerle sarı kırmızılı camiada büyük alkış alan isimlerden birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal