Galatasaray'ın genç futbolcusu Beknaz Almazbekov'a Kırgızistan Milli Takımı davet yolladı!

Galatasaray'ın 16 yaşındaki genç Kırgız futbolcusu Beknaz Almazbekov'un, ülkesinin Kırgızistan Milli Takımı'da çağrıldığı öğrenildi.

07.03.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-12:31)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın 16 yaşındaki genç yeteneği olan Beknaz Almazbekov, oynadığı futbolla sarı kırmızılıların geleceğine büyük umutla baktığı futbolcular arasında yer alıyor. Galatasaray altyapısında gösterdiği performansla kendisine hayran bırakan futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Kırgız olan futbolcu ile ilgili yaşanan son gelişme büyük yankı uyandırdı. Genç futbolcuya ülkesinden milli davet yollandı.

Genç yetenek A seviyede mücadele edecek

Galatasaray'ın genç yıldızı Beknaz Almazbekov sarı kırmızılıların altyapısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Dikkatleri üzerine çekmeyi başaran futbolcuya ülkesinden çok önemli bir davet geldi. Kırgızistan A Milli Takımı'nın katılacağı Navruz Cup turnuvası için futbolcuya teklif yollandı. 


Takımların transfer listesinde bulunuyor

Geleceği çok parlak olan 16 yaşındaki santrafor ile pek çok önemli takımın ilgilendiği ise gelen başka bilgiler arasında yer alıyor. 16 yaşındaki golcünün bu anlamda gelecekte nasıl bir kariyer planlaması izleyeceği gerek Türk futbolseverler gerek diğer taraftarlar tarafından merak konusu haline gelmiş durumda. Futbolcu Galatasaray altyapısında başladığı kariyerinden Galatasaray'ın U16 ardından U17 takımlarında forma terletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal