Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Medipol Başakşehir maçı öncesi futbolcularına ikincilik vurgusu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bugün oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde futbolcularıyla kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

07.03.2022-10:03 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-10:03)

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz hafta Kayserispor'a mağlup olarak elenen Beşiktaş, taraftarlarına elinde kalan önemli bir hedeften uzaklaşarak büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Spor Toto Süper Lig'de kalan maçlarını kazanarak, önümüzdeki sezon için Avrupa'ya gidebilme isteğini devam ettirmek isteyen Beşiktaş oldukça önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

Hazırlıklar tamamlandı!

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kapanış mücadelesinde Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde ligin en formda ekiplerinden biri olan Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta karşılaşma öncesinde hazırlıklar tamamlandı.

BJK-BAS

Önder Karaveli'den futbolcularla toplantı

Siyah beyazlılarda Teknik Direktör Önder Karaveli, Medipol Başakşehir karşılaşmasının öncesinde futbolcularıyla bir araya gelerek mini bir toplantı düzenledi. Önder Karaveli, futbolcularıyla gerçekleştirdiği kritik görüşmede ;

' Kupa maçında futbol adına her şeyi yaptık. Maç boyunca baskılı oynayan ve sürekli pozisyona giren bizdik ama turu geçen rakibimiz oldu. Evet hepimiz üzüldük ancak bu maça takılıp kalamayız. Önümüzde kupa kadar önemli bir hedef daha var. Ligi ikinci bitirmek için çok ciddi bir şansa sahibiz. Başakşehir maçı bu açıdan çok büyük önem taşıyor. Kazanırsak ikincilik yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Sizlere güveniyorum, kazanıp kupa maçında üzdüğümüz camiamızı bu kez mutlu edelim. ' ifadelerini kullanarak futbolcularına moral verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal