Kiraladığı ev için çok heyecanlıydı: Evin gizli bölmesinden çıkanlar genç adamı şok etti

Kiraladığı yeni daireye çıkan genç adam evin içinde bulduğu gizli bölmenin kapağını açınca şok oldu. İrlandalı Daniel, banyonun girişindeki zeminde keşfettiği kapağın altından çıkan deponun aslında bir zindan olduğunu öğrenince ilk önce heyecanlandı fakat sonrasında evi kiraladığı için pişmanlık geçirdi. İşte evin gizli bölmesinden çıkanlar...

28.10.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 28.10.2022-14:58) Kiraladığı ev için çok heyecanlıydı: Evin gizli bölmesinden çıkanlar genç adamı şok etti

İrlandalı Daniel Carley, yeni bir hayata başlamak için geldiği İngiltere’de yeni bir daireye taşındı ve bu evi tanıtmak amacıyla video kaydı yapmaya karar verdi. Çok iyi bir daireye yerleştiğini düşünen Carley, ters dubleks şeklindeki evin üst katında sadece bir yatak ve tavana full döşenmiş aynası olan ev için oldukça heyecanlıydı. Fakat genç adam banyonun girişindeki zeminde keşfettiği kapağın altından çıkan deponun aslında bir zindan olduğunu öğrenince ilk önce heyecanlandı fakat sonrasında evi kiraladığı için pişmanlık geçirdi. 

Evin gizli bölmesinden çıkanlar gündem oldu

Yeni Şafak’ın haberine göre; Fonksiyonel bir duş kabini vardı. Tam o anda banyonun girişindeki zeminde bir kapak olduğunu keşfetti. Kira kontratında böyle bir detay yoktu. Kapıyı açmaya karar veren genç adam, karşısına bazı aletler ve eski boya tenekeleri için bir depo çıktığını düşündü. Fakat depoyu incelediğinde aşağı inen bir merdiven olduğunu keşfetti.

İngiltere gizli bölme

Karşısına bir zindan çıktığında ilk başta şansına inanamayan genç, heyecanından deliye döndü. Arkadaşıyla içeriye girdiğinde 19. yüzyıldan kalma bir koridor ve kapak düzeneği buldu. Yukarı baktıklarında çökmekte olan bir tavan veya yeni bir gizli yer gördüler.

İngiltere gizli bölme-1

Duvarda bir grafiti vardı. Daha önce son 10 yılda insanlar burada bulunmuş olmalıydı. Bodrum alanı epey genişti. Biraz nemli olsa da sağlam bir zemindeydi. Köşede yatak ya da koltuk olabilecek taştan bir blok vardı. Odanın ortasında yumuşak toprağın olduğu bir delik buldular. Muhtemelen daha önce burada bulunanların iziydi.

İngiltere gizli bölme-2

Odasına geri dönerken merdivenlerin tadilattan geçtiğini fark etti. Fakat burası kira kontratında yazmıyordu. Tek başına yaşamak Daniel'e ürküntü verecekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal