Kiracı dizisi oyuncuları ve konusu

MF Yapımın imzasını attığı 'Kiracı' isimli dizi için ger sayım başladı. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin oyuncularının yanı sıra konusu da izleyiciler arasında merak uyandırdı. İşte, Kiracı dizisi oyuncuları ve konusu..

19.03.2022-23:11 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-23:12) Kiracı dizisi oyuncuları ve konusu

FOX TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayan 'Kiracı' isimli dizinin tüm cast çalışmaları devam ederken MF Yapım dizinin çekimleri için imzasını attığını duyurdu. İddialı bir yapım olarak ekranlara gelmeye hazırlanan Kiracı isimli dizinin başrol oyuncularının yanı sıra konusu da oldukça fazla merak ediliyor.

Kiracı dizisi oyuncuları ve konusu

Kiracı dizisi oyuncuları ve konusu

Başrollerini en son 'Alev Alev' dizisinde Rüya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in yer alacağı öğrenilirken diğer başrol oyuncusunun kim olacağı hakkında net bir karar verilmediği açıklandı. 2022 yazına damga vurması beklenilen Kiracı dizisinin bir apartman dizisi olacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Ekranlara bomba gibi bir giriş yapmayı planlayan Kiracı dizinin bir apartmanda yaşayanların hayat hikayeleri anlatılacak. Kiracı dizinin çekimleri ise İstanbul sokaklarında gerçekleştirilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal