Kimteks halka arz ne zaman başlıyor? Kimteks Poliüretan halka arz hisse fiyatı

Kimteks'in yaptığı halka arz başvurusu SPK'dan onay aldı. Kimteks başvurusunun onaylanmasının ardından yatırımcılar Kimteks halka arz tarihini araştırmaya başladı. Peki, Kimteks halka arz ne zaman başlayacak? Kimteks halka arz hisse fiyatları belli mi? İşte detaylar...

15.04.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-15:52) Kimteks halka arz ne zaman başlıyor? Kimteks Poliüretan halka arz hisse fiyatı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'nın 3 şirketin halka arz işlemine onay verdiğini duyurmasının ardından gözler Kimteks'e çevrildi. İşte Kimteks halka arz ile ilgili merak edilen detaylar...

Kimteks halka arz hangi tarihte başlıyor?

Kimteks halka arzın hangi tarihte başlayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

SPK'dan halka arz onayı!

SPK, Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş, BMS Birleşik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş ve İmaş Makine Sanayi A.Ş'nin halka arz taleplerine onay verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun haftalık bülteninde belirtilen bilgilendirmede, kurulun Kimteks Poliüretan'ın hisse başına 29 TL'den, BMS Birleşik Metal'e 17,50 TL'den, İmaş Makine'ye de 15 TL'den halka arz başvuru onayı verdiği belirtildi.

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 364 milyon TL'lik bedelsiz, Albaraka Türk Katılım Bankası'nın bir milyar 150 milyon TL'lik bedelli sermaye artırım talebine de onay verildi.

Global Menkul Değerler'in 150 milyon TL'lik, Tam Finans Faktoring'in 379 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç başvurusu da gerekli izini aldı.

 kimteks halka arz

Yatırım Varlık Kiralama 800 milyon TL'lik, Halk Varlık Kiralama iki milyar TL'lik, Bereket Varlık Kiralama ise 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç başvurusuna onay aldı.

GCM Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile ilgili gerçekleştirilen incelemeler sonucunda şirket 3 milyon 984 bin 450 TL idari para cezasına çarptırıldı.

Ülkemizde yerleşik kişilere dair internet aracılığı ile yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptıkları belirtilen kırk dört internet sitesine erişim engeli gelmesi adına SPK'nin 99. maddesi 4. fıkrası gereği hukuki işlemlere başlanması kararı alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal