08.10.2021-16:58 (Son Güncelleme:08.10.2021-17:17)


1

Fenerbahçe'nin Güney Koreli yıldızı Kim Min-Jae Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



2

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yanan taraftarların gönlünü kazanan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae sergilediği performans ile takıma çabuk uyum sağlamayı başardı. Güney Koreli futbolcu, sergilediği üstün performans ile gerek Fenerbahçe takımının gerek Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kurmayı başardı. Fenerbahçe'ye Çin'den transfer olan Koreli yıldız önemli açıklamalarda bulundu.



3

Koreli yıldız stoper transfer süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kim Min Jae yaptığı açıklamada, ''Beijing Guoan'dan ayrılmaya karar verdiğimde birçok takım temasa geçti. Çin Ligi'nden tanıdığım ve hırsına hayran olduğum Vitor Pereira beni arayarak, 'Seni Fenerbahçe'ye almak istiyorum' dedi. Teklifini kabul ettim. Fenerbahçe'ye imza attıktan kısa süre sonra ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım'' açıklamasında bulundu.



4

Güney Koreli yıldız Süper Lig'deki futbol ve hırsın, Avrupa'nın dev liglerine yakın olduğunu açıkladı.



5

Kim Min-Jae Fenerbahçeli taraftarlara da övgüler yağdırdı. Güney Koreli forvet yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe taraftarı, benim gibi takımı için her türlü mücadeleyi ortaya koyan futbolcuları baş tacı yapıyor. Son oynadığımız Kasımpaşa maçında suratıma sert bir darbe aldım. Büyük acı çeksem de taraftarın bana duyduğu güven, verdiği enerji sayesinde ayağa kalkıp maça devam etmeyi başardım.''



6

Karşılaşmanın ardından da taraftarlarımız beni tribüne çağırarak alkışladı. Benim için harika bir duyguydu'' şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca Güney Kore'nin Suriye'yi 2-1 yendiği karşılaşmada 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR