08.10.2021-15:00 (Son Güncelleme:08.10.2021-15:00)


1

Galatasaray'a 2020-2021 sezonunda uzunca bir ayrılığın ardından geri dönen Arda Turan, sarı kırmızılı takımda 2. döneminde toplamda 40 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 4 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlayarak beklentilerin altında kalmıştı.



2

Arda Turan, Galatasaray'da 2. döneminde kaptanlık yaparken bu sezona oldukça kötü bir başlangıç yaparak taraftarlardan tepki çekmişti.



3

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yalnızca 6 karşılaşmada forma şanso bulabilen Arda Turan, sık sık yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle formasından uzak kalmıştı.



4

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Arda Turan geçtiğimiz günlerde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile takımdaki geleceği ile ilgili olarak bir görüşme gerçekleştirdi.



5

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kaptan Arda Turan ile gerçekleştirdiği görüşmede ilerleyen yaşı ve sürekli yaşadığı sakatlık problemlerini öne sürerek yıldız ismin sezon sonunda futbolculuk kariyerini sonlandırarak kendisinin teknik ekibine katılmasını istedi.



6

Teknik Direktör Fatih Terim'in kendisine yapmış olduğu teklife sıcak bakan 34 yaşındaki yıldız Arda Turan'ın hocasının teklifine yanıt vermek için süre istediği öğrenildi.



7

Arda Turan'ın Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bu teklifine olumlu yönde bir yanıt vererek sezon sonunda futbolculuk kariyerini noktalayarak gösterişli bir jubile maçı yapmayı planladığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR