Kim Min-Jae askere mi gidecek, ne zaman gidecek? Kim Min-Jae ne kadar askerlik yapacak?

Fenerbahçenin futbolcularından kimin askere gideceği merak ediliyordu. Sezonun başında Fenerbahçe'ye Beijing Guoan'dan 3 milyon euroya transfer olan Kim Min-Jae, göstermiş olduğu performans ile herkesi büyüledi. Avrupa devlerinin radarına giren başarıl futbolcunun askere gideceği konuşuldu. Kim Min Jae askere mi gidecek? Kim Min Jae ne kadar askerlik yapacak? İşte detaylar...

26.05.2022-23:02 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-23:02) Kim Min-Jae askere mi gidecek, ne zaman gidecek? Kim Min-Jae ne kadar askerlik yapacak?

Fenerbahçeye sezon başında transferi gerçeklesen Kim Min-Jae askerlik mi yapacak? sorularına yanıt arayan futbol severler araştırmalara başladı. Fenerbahçeye bu sezon damgasını vuran savunmacı futbolcusu Kim Min-Jae askerlik için Güney Kore'ye gideceği bilgisi verildi. 

Başarılara imza atan futbolcu normal şartlarda 21 ay olan zorunlu askerlik görevini 2018 senesinde Asya Oyunları'nda ülkesine altın madalya kazandırması sebebi ile 3 hafta (21 gün) yapacaktır. 

Kim Min-Jae askerlik görevi için ne zaman gidecek?

25 yaşında olan futbolcunun yaz sezonu döneminde askerlik görevini tamamlayıp yeni sezona askerlik görevini tamamlamış ve dönmüş olacağı planlanmaktadır. 

Kim Min Jae askere mi gidecek

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal