Kayserispor Sivasspor maç özeti ve golleri izle A Spor | Kayseri Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

Ziraat Türkiye Kupası’nın 60. sahibi bu akşam oynanacak olan Kayserispor Sivasspor mücadelesinin sona ermesiyle belli olacak. Futbol severler bu maçın özetini izlemek için internet üzerinden Kayserispor Sivasspor maç özeti ve golleri izle A Spor, Kayseri Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri terimleriyle araştırma yapıyor.

26.05.2022-22:28 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-10:04) Kayserispor Sivasspor maç özeti ve golleri izle A Spor | Kayseri Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

Haftalardır merak içerisinde beklenen Ziraat Türkiye Kupası final maçında kupayı kazanan taraf belli oldu. İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan keyifli mücadelede Sivasspor normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Kayserispor’u uzatmalarda 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Kayserispor Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynandı?

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması olan Kayserispor Sivasspor mücadelesi 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20.45’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynandı. Milyonların takip edeceği bu mücadele A Spor ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluştu.


Kayserispor – Sivasspor maçını hangi hakemler yönetti?

Türkiye Kupası final karşılaşması olan Kayserispor Sivasspor maçında Halil Umut Meler düdük çaldı. Meler’in yardımcılıklarını Emre Eyisoy ve Çağlar Uyarcan üstlendi. VAR hakemleri ise Bahattin Şimşek ile Kerem Ersoy ikilisi oldu.

Kayserispor Sivasspor maçı öncesi olaylar yaşanmıştı!

Ziraat Türkiye Kupası final maçı olan Kayserispor Sivasspor maçı öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Sivasspor'un Ziraat Tükiye Kupası final maçında İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Kayserispor ile bugün oynanan maç için Sivas'taki taraftarları taşıyan otobüsler dün gece yola çıktı. Sivas Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle İstanbul’a giden taraftarlar ile Kayserisporlu taraftarların Düzce ve Sakarya tesislerinde karşılaştıkları anlarda istenmeyen görüntüler yaşandı.

Kayserispor Sivasspor ilk 11'ler:

Kayserispor : Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Carole, İbrahim, Abdülkadir, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

Sivasspor : Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Aaron, Uğur, Hakan, Ulvestad, Fajr, Erdoğan, Gradelş, Yatabare

Kayserispor Sivasspor maçının özetini izlemek isteyen futbol severler maçın sona ermesinin ardından A Spor’un Youtube kanalını ziyaret edebilirler.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal