KILT Protokol Nedir, Uzman Yorumları Nasıl?

KILT Protokol geleneksel KYC sistemine alternatif olmak için kurulmuş bir token sistemidir. Peki KILT geleceği nasıl ve ne kadar?

26.11.2021-11:59 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-12:11) KILT Protokol Nedir, Uzman Yorumları Nasıl?

KILT Protokol ünlü kripto para borsası MEXC Global tarafından listelendiğinden beri 10 kat  yükseldi. Diğer kripto paralardan daha farklı bir işlevselliğe sahip olan KILT, Mayıs ayında tanıtıldığından beri yükselip düşüyordu. Yeni yükselişi bazı analistler tarafından kalıcı olacağı düşünülüyor. Web 3.0’da doğrulanabilir ve merkezi olmayan bir blok zinciri olan KILT, dağıtımlarına başlamış durumda. Peki, KILT Protokol geleceği nasıl?

ALTCOIN DEV BORSAYA GİRİŞ YAPTI

En garip altcoinlerin başında gelen ve diğer paralardan daha farklı anlatıya sahip olan Kilt, en güvenilen borsalardan Kraken'e girdi. Listeleme sonucu fiyatında artış görüldü. Geçtiğimiz günlerde MEXC Global de Kilt'i listelemişti.

KILT PROTOKOL NEDİR?

Web 3.0 olarak kendini tanıtan KILT Protokol, kimlik bilgilerini anonim bir şekilde ve gizlice transfer edebilmeye imkan sağlayan bir blok zinciridir. Kimlik bilgilerini KILT ağında tutmak isteyen kullanıcılar Sporran dijital cüzdanını kullanmaları zorunludur. KILT tokenları biriktirip satılabilir. Kilt protokol tokenı sürekli güncellemektedir. Anonimliğe dayalı ve geri alınabilir kimlik bilgileri yayınlanmak için DEFİ (merkezi olmayan) bir blok zinciri olan KILT Protokol, listeleme sonrası yükseldi.


KILT PROTOKOL YORUMU

Kilt protokol, anonimliğe önem vermekte ve bu anonimliğin internet ortamındaki öneminin nasıl arttığını da biliyoruz. Anlık olarak müşterilerin kimliklerini barındıran şirketlere rekabet amacıyla ortaya çıkan KILT protokol, Acala’nın para zinciri müzayedesinden önce yükselişiyle kendinden söz ettirdi. Amacı insanlara dijital kimliklerine full kontrol şansı vermek olan KILT, daha büyük borsalara ulaşması için yatırımlara devam ediyor. En son listeleme sonrası KILT kazancını yüzde 900’e yükseltti. Kusama ve Polkadot ekosistemlerindeki popülaritesi yükselen KILT, parachain’e geçtikten sonra yükselişini daha da arttırabilir. Mart 2018’da başlayan proje, birçok analist tarafından iyi bir alternatif olarak görülüyor.

KILT COIN GÜVENİLİR Mİ?

26 yıllık piyasa deneyimine sahip olan kurucu Ingo Rube, White paper ve yönetim kadrosu sayesinde güven topluyor. Kişilerin kimlik bilgileri üzerinden protokolü ilerlemesi daha büyük dolandırıcılığa olanak tanısa da sosyal medya hesaplarındaki aktiflik ve birçok analistin bu parayı göstermesi KILT protokolünü güvenilir kılıyor.

KILT PROTOKOL NE KADAR?

2018’da başlayan proje, borsaya girişinden beri değerini yüzde 900 arttırdı. Kilt Protokol şu an 127,21 TL değerinde ilerliyor. Dolar olarak değeri 9,49’dur.

NOT: BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. TÜM SORUMLULUK YATIRIMCIDADIR. SİTE MESULİYET KABL ETMEMEKTEDİR

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal