Killa Hakan sağlık durumu nasıl, öldü mü? Killa Hakan neden hastanede, hastalığı ne? Yoğun bakımda yatan Killa Hakan'dan haber var

Yoğun bakımda yatan ünlü rap sanatçısı Killa Hakan’dan haber var. Killa Hakan takma adını kullanan Hakan Durmuş’un sağlık durumunun nasıl olduğu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Peki Killa Hakan sağlık durumu nasıl, öldü mü? Killa Hakan neden hastanede, hastalığı ne? İşte soruların yanıtları...

06.06.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-10:24) Killa Hakan sağlık durumu nasıl, öldü mü? Killa Hakan neden hastanede, hastalığı ne? Yoğun bakımda yatan Killa Hakan'dan haber var

Türkçe rap dünyasının tanınan isimlerinden birisi olan Killa Hakan’dan geçtiğimiz günlerde endişelendiren bir haber geldi. Almanya’da yaşamını sürdüren 49 yaşındaki rap şarkıcısının hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. Bu haberle beraber Killa Hakan’ın sağlık durumunu merak eden hayranları, Killa Hakan’ın arkadaşı Massaka’nın açıklamasıyla şok oldu. Peki Killa Hakan sağlık durumu nasıl, öldü mü? Killa Hakan neden hastanede, hastalığı ne?

Killa Hakan sağlık durumu nasıl, öldü mü?

Killa Hakan takma adıyla Türkçe rap dünyasında tanınan Hakan Durmuş’un sağlık durumu hakkındaki son bilgileri arkadaşı ve aynı zamanda meslektaşı olan Massaka verdi. Massaka yaptığı açıklamasında ise ‘’Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerini kullandı.

Massaka Killa Hakan

Killa Hakan neden hastanede, hastalığı ne?

Killa Hakan'ın neden yoğun bakımda olduğu ise henüz açıklanmadı. Kreuzberg'de yaşayan 'Killa Hakan', mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti:

"Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara Tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…"

Killa Hakan

Killa Hakan kimdir?

Rap müzik dünyasının ünlü isimlerinden Killa Hakan gerçek ismi ile Hakan Durmuş 3 Mart 1973 yılında Almanya, Berlin'de dünyaya geldi. Babasının koyu bir Trabzonsporlu olması sebebi ile herkes tarafından Trabzonlu olarak bilinmektedir. Ancak anne tarafından aslen Sivas, baba tarafından ise aslen Tokat'lıdır. Ailesi 1960'lı senelerde Almanya'ya göç etmiştir. Babası eski Milli güreşçi Ali Rıza Durmuş'tur. Birçok başarıya imza atmış madalyalar kazanmış bir isimdir.

Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'de doğup, büyümüş ve eğitim görmüştür. Almanya'da Türkçe rap yapmıştır. Almanya'da Türkçe rap yaparak Türkçe dilini Avrupa'ya tanıtan Killa Hakan, MTV Almanya kanalında 15 hafta süresince Top 10 listesinde kalmayı başaran tek Türk rap sanatçısıdır. Sosyal medya hesaplarının sonunda kullandığı, sözlerini yazdığı ve çok sık 36 sayısının geçtiği bestelerinde 36'nın anlamı doğup yetiştiği yer olan Kreuzberg City'nin posta kodu'dur.

Asıl adı Hakan Durmuş olan bandalı ve gözlüklü tarzı ile tanınan Killa Hakan, geçtiğimiz yıllarda kural bozmuştu. Ünlü rapçi, gözünde güneş gözlüğü ve kafasında bandana ya da şapka olmadan ilk defa fotoğraf paylaşmıştı. Killa Hakan'ın Murda ve Ezhel ile verdiği bu pozları sosyal medyada çok konuşulmuştu. Ün isme; "Bandana ve gözlük çıkınca Killa Hakan’ın okul müdür yardımcısı olması..."

"Killa Hakan'ın bu değişimi yalnız 20 TL tutmuş", "Abi sen baya yakışıklıymışsın", "Gözlüksüz daha yakışıklısın bırak abi bandanayı falan", "Meğerse pırlanta gibi yüzün varmış" gibi yorumlar yapılmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal