Kuş Uçuşu dizisi yayınlanır yayınlanmaz gündemde bomba etkisi yarattı: Birce Akalay ve İbrahm Çelikkol’un cesur sahneleri dikkat çekti

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Netflix dizisi Kuş Uçusu, izleyiciyle buluştu. Birce Akalay’ın cesur sahneleri diziye damga vurdu.

06.06.2022-09:58 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-10:08)

Daha önce partner olarak birlikte çalışan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol çifti, Netflix de yayınlanan Kuş Uçuşu dizi için tekrar bir araya geldi. Hayranları tarafından birbirlerine oldukça yakıştırılan çiftin, tekrardan aynı projede yer alması büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz gün yayına giren Kuş Uçuşu’na Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un cesur sahneleri damga vurdu. Akalay’dan projeyle ilgili açıklama geldi. İşte detaylar… 

Kuş Uçuşu dizisinde dikkat çeken sahne

Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar ve Şifanur Gül gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı, Netflix yapımı Kuş Uçuşu izleyenlerden tam not aldı. Diziye Birce Akalay’ın performansı damga vurdu. Çelikkol ve Akalay’ın dizideki ateşli öpüşme sahnesi ise Kuş Uçusu’na damga vurdu. 

Birce Akalay Kuş Uçuşu

Birce Akalay’dan Kuş Uçuşu açıklaması 

Merakla beklenen dizinin yayınlanması sonrasında ünlü oyuncu Birce Akalay Twitter da TT oldu. Hayranlarından gelen binlerce yorum üzerine açıklama yapan Akalay, "İçinde var olmaktan çok ama çok mutlu ve gururlu olduğumu ve tüm yorumlarınıza ve sevginize minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Çok ama çok teşekkür ederim. Bu hikaye tüm ekibimizin emeğiyle gerçek oldu. İyi ki!!!!" ifadelerini kullandı. 


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal