Kılıçdaroğlu'nun Kaldığı Otel Çok Konuşuldu: Geceliği 100 Bin TL

Bugün bir video yayınlayan Kılıçdaroğlu'nun boğaz manzaralı otelde kaldığı fark edildi. İstanbul'daki bir otelde boğaz manzaralı bir odada çektiği videonun fotoğrafı internete alemine düştü.

31.01.2022-08:55 - (Son Güncelleme: 31.01.2022-10:18) Kılıçdaroğlu'nun Kaldığı Otel Çok Konuşuldu: Geceliği 100 Bin TL

Paylaşımlarında genellikle mütevazi bir ortam kullanan ve halktan biriymiş gibi  algısı yaratmak isteyen Kılıçdaroğlu'nun mütevazilik algısı altüst oldu.

Paylaştığı videolarda genellikle eşiyle yemek yaparken, bazende siyasi videolar çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun odasının manzarasının, Boğaza baktığı ve kaldığı otelin gecelik fiyatının 100 bin tl olduğu öğrenildi. Bu oyunu ise CHP İstanbul örgütü bozdu.

Bugün twitterdan bir video paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti ahlaksızlıkla suçlayıp, 'trollerle' yol aldığını söyledi.


ODANIN MANZARASI DOĞRUDAN BOĞAZA BAKIYOR

Kılıçdaroğlu'nun çektiği videodan bir görüntü sosyal medya gündemine oturdu. Bir odada masasının başında oturup poz veren Kılıçdaroğlu'nun kaldığı dairenin camdan yansıyan görüntüsü ele verdi. Yansıyan görüntüde ise dairenin Boğaz'a baktığı anlaşılıyor.

GECELİK 100 BİN TL

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını yaptığı Boğaz manzaralı dairenin bir otel odası olduğu ve bir gecelik ücretinin 100.000 TL ettiği öğrenildi.

CHP'DE İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU ARASINDA SOĞUK SAVAŞ

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıdaki fotoğraflarının Kılıçdaroğlu'nun ekibi tarafından servis edildiği iddiaları ise CHP'deki büyük çatlağı bir kez daha ortaya koydu. 

Üst üste yaşanan bu olaylar CHP'de İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında bir 'Soğuk savaş' yaşandığı gerçeğini bize göstermiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal