Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu'na Destek Atarken Fena Yakalandı!

Kılıçdaroğlu, İstanbul'un karla mücadele ettiği sırada balıkçıda olduğu ortaya çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak istedi. Bu gündemi değiştirme girişimiyle yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla ise kendisi gündem oldu.

28.01.2022-13:18 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-13:32)

Binlerce vatandaş yollarda mahsur kalırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balık restoranında görüntülenmesi büyük tepki almıştı. İmamoğlu'na tepkiler sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyada bir paylaşım yaparak İmamoğlu'na destek vermek istedi. 

Kılıçdaroğlu gündemi değiştirme girişimiyle yaptığı bu sosyal medya paylaşımıyla ise rezil oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından apar topar asılsız iddialar içeren bir video paylaşıldı. Paylaşılan videoda izlenme dışında sıra dışı bir hareketlilik sağlandı. Kılıçdaroğlu'nun "Elimde belgeler var. Usulsüzlük yapılıyor" ifadeleriyle paylaştığı video ile ilgili olarak bot hesaplarla hareketlilik sağlandığı belirtildi. Diğer yandan Kılıçdaroğlu'nun önden duyurduğu paylaşımı için 'Madem elinde belgeler var neden savcılıkla paylaşmıyorsun?' tepkileri de geldi.

BOT HESAP OYUNU 

1.5 Milyon izlenme sağlandığı iddia edilen Kılıçdaroğlu videosunun Türkiye'de günlük kullanıcı sayısı 2 milyon olan Twitter'da 1 saatte 1.5 milyon kişinin twitter üzerinden Kılıçdaroğlu'nun videosunu izlemesinin imkânsız olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal