Kesenin ağzını açtı: Burak Özçivit’ten hamile eşi Fahriye Evcen’e büyük jest

Çalıkuşu setinde arkadaşlıkları aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, 2017 yılında dünya evine girdi. Çift evliliklerinden 2 yıl sonra Karan’ı kucaklarına aldı. Çift ikinci bebek heyecanı yaşarken mutlulukları da yüzlerinden belli oluyordu. Eşinin doğum günü için kesenin ağzını açan Burak Özçivit bir cip sipariş etti.

04.07.2022-18:13 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-18:13) Kesenin ağzını açtı: Burak Özçivit’ten hamile eşi Fahriye Evcen’e büyük jest

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’ın başrolü olan Burak Özçivit,  2017 yılında Fahriye Evcen ile hayatlarını birleştirdi. 2019'da Karan ile hayatlarına renk katan çift şimdilerde 2 bebek heyecanı yaşıyor. İkinci kez baba olmanın heyecan yüzünden belli olurken Özçivit’in eşine aldığı cipin fiyatı duyanları şaşkına çevirdi.

Burak Özçivit'ten dudak uçuklatan hediye 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcan çifti oldukça lüks bir hayat yaşarken bu kez de  eşine aldığı hediye ile gündeme geldi. Özçivit eşine 10 milyon TL’lik cip satın alıyor. Kazandıkları para ile kendilerine yatırım yapan çiftin  daha önce arazi satın aldı da çok konuşuldu.

Fahriye Evcene'e MilyonTL'lik Araç

Takvim’de yer alan bir habere göre Burak Özçivit'in geçtiğimiz sene Bodrum Gümüşlük'te bir arazi satın aldı söylendi. Bu sene içerisinde yapılan 6 villadan 3'ü Burak Özçivit'e ait olurken bu villalar dan sadece birinin değeri 15 milyon TL olduğu açıklandı. 

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen’e jest

İkinci bebeğine hamile olduğunu  açıklayan Fahriye Evcen,  yeniden anne olmanın heyecanını yaşıyor. Burak Özçivit bu haberin ardından eşine bir jest yaparak dudak uçuklatan bir fiyata cip sipariş etti. 2023 yılında piyasada yer alacak olan dünyaca ünlü bir markanın arabasına satın alan Burak Özçivit bu araba için 10 milyon TL kapora ödedi. 

Burak Özçivit Dudak Uçuklatan Hediye

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal