Kerem ve Marcao Arasında Yaşanan Olayın Benzeri Yine Türkiye'de Yaşandı!

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Marcao arasında yaşanan kavga olayı gündeme bomba gibi düşerken benzeri bir olay daha Denizli'de yaşandı.

09.11.2021-11:21 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-12:02)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada sarı kırmızılı takımda Marcao, genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu ile kısa süreli bir tartışma yaşadıktan sonra olay iyice büyümüş ve Marcao saha içerisinde Kerem Aktürkoğlu'na yumruklarıyla saldırmaya başlamıştı. İki takım oyuncularının araya girmesiyle birlitke zorlukla sakinleştirilen olayın ardından Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao, kırmızı kart ile cezalandırılmıştı.

KEREM VE MARCAO KAVGASI BÜYÜK GÜNDEM YARATMIŞTI!

Yaşanan bu olay spor gündeminden uzunca bir süre düşmezken Brezilyalı oyuncu Marcao, uzun bir süre aldığı ceza nedeniyle takımını yalnız bırakmıştı. Sonrasında ise Kerem Aktürkoğlu ve Marcao arasındaki kriz çözülmüş ve iki oyuncu barıştırılmıştı.

YAŞANAN OLAYIN BENZERİNDE ADRES YİNE TÜRKİYE...

Spor Toto Süper Lig'de Giresunspor-Galatasaray karşılaşmasında yaşanan Kerem Aktürkoğlu ve Marcao olayının bir benzeri daha yine Türkiye'de yaşandı.

DENİZLİ'DE FUTBOLCULAR BİRBİRİNE GİRDİ

Süper Amatör Lig'de Değirmenönüspor ile Buldan Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın son bölümünde Denizli'de oynanan karşılaşmada Değirmenönüspor takımının iki futbolcusu Doğukan Kesikbaş ve Mehmet Berke Atalay saha içerisinde pas atmama tartışmasının yaşanmasının ardından saha içerisinde birbirine girdi.

YERE DÜŞEN ARKADAŞINI TEKMELEMEYE BAŞLADI

Değirmenönüspor-Buldan Belediyespor karşılaşmasının 87. dakikasında gerçekleşen olayda ev sahibi ekip Değirmenönüspor'un iki futbolcusu Doğukan Kesikbaş ve Mehmet Berke Atalay, pas atmama tartışmasının ardından sözlü bir şekilde tartışmaya başlarken yaşanan itişmelerin ardından Doğukan Kesikbaş yere düştü. Doğukan Kesikbaş'ın yere düştüğü sırada sinirlerine hakim olamayan Mehmet Berke Atalay, yere düşen arkadaşı Doğukan Kesikbaşı tekmelemeye başladı.

Saha İçerisinde Kavga

EMNİYET GÜÇLERİ VE TEKNİK EKİP GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRDİ

Gözü dönmüş bir şekilde Doğukan Kesikbaş'ı yerde olduğu sırada tekmeleyen Mehmet Berke Atalay, saha içerisinde emniyet güçleri, yedek futbolcular ve teknik heyetin girmesiyle birlikte güçlükle sakinleştirildi.

Saha İçerisinde Kavga 2

OYUN ALANININ DIŞINA ALINDILAR

İki futbolcu arasında yaşanan kavganın durulmasının ardından ise Doğukan Kesikbaş'a saldıran Mehmet Berke Atalay, karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırarak oyun alanının dışına gönderildi.

KAVGA SOYUNMA ODASINDA DEVAM ETTİ

Denizli Süper Amatör Lig A grubu 4. hafta karşılaşmasında Değirmenönüspor-Buldan Belediyespor karşılaşmasında Değirmenönüspor takımından Mehmet Berke Atalay ve Doğukan Kesikbaş arasında yaşanan kavga karşılaşmaya damga vururken, ikili arasında yaşanan kavganın mücadelenin bitiş düdüğünün ardından soyunma odasında da devam ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal