Adana Demirspor'un Eski Çalıştırıcısı Samet Aybaba'dan Azerbaycan Milli Takımı Açıklaması Geldi!

Adana Demirspor ile geçtiğimiz zamanlarda yollarını ayıran Samet Aybaba, Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçme durumuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

09.11.2021-09:50 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-12:20) Adana Demirspor'un Eski Çalıştırıcısı Samet Aybaba'dan Azerbaycan Milli Takımı Açıklaması Geldi!

Adana Demirspor'u 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkartma başarısı gösteren fakat ilk 3 karşılaşmasında sadece 2 puan alabilen Adana Demirspor'da takımdan gönderilmesine karar verilen Samet Aybaba ile ilgili çok önemli yeni gelişmeler yaşanıyor. Adana Demirspor ile yoluna devam etmeyen teknik adamın kariyerinde sürpriz gelişmeler oluyor. Samet Aybaba'nın, Azerbaycan Milli Takımı'na yakın olduğu kaydedildi. Azerbaycan Milli Takımı'nda İtalyan teknik adam Giovanni De Biasi'nin sergilediği kötü performans nedeniyle takımdan gönderilmesinin planlandığı yerine Samet Aybaba'nın düşünüldüğü öğrenildi. Konuyla ilgili tecrübeli teknik adam Samet Aybaba'dan açıklama geldi.

SAMET AYBABA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Tecrübeli teknik adam Samet Aybaba konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Samet Aybaba, belirtilen iddiaları doğruladı. Samet Aybaba yaptığı açıklamada, ''İlginin olduğu doğru. Görüşmelerimizin olduğunu da söyleyebilirim. Fakat resmi olarak sonuçlanan bir anlaşma yok. Görüşmelerimiz devam ediyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

SAMET AYBABA GELİŞMESİ ÜLKEYİ HEYECANLANDIRDI

Adana Demirspor ile yoluna devam etmeyen tecrübeli teknik adam Samet Aybaba'nın, Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçme durumu ülkede büyük heyecan oluşturdu. Azerbaycan medyasında, Samet Aybaba'nın milli takımı yönetme durumu gündem oldu.

SAMET AYBABA'NIN KARİYERİ

Samet Aybaba teknik adamlık kariyeri boyunca özellikle pek çok Anadolu ekibini çalıştırdı. Samet Aybaba'nın çalıştırdığı takımlar sırasıyla; Ankaragücü, Kayserispor, Adana Demirspor, Vanspor, Gençlerbirliği Gaziantepspor, Trabzonspor, Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Gençlerbirliği, Bucaspor, Beşiktaş, Antalyaspor, Sivasspor, ve son olarak tekrardan Adana Demirspor olarak bulunuyor.
Samet Aybaba, 2002/03 sezonunda Trabzonspor ile ve 2000/01 sezonunda ise Gençlerbirliği ile Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal