Kerem Bürsin, Serenay'ı Tek Sözle Sildi!

Şimdilerde Maldivler'de tatil yapan Hande Erçel ile Kerem Bürsin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Erçel ile bir ilişkiye başladığı ileri sürülen Bürsin, Instagram'daki bir fotoğrafında yer alan eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın adını kaldırdı.

24.04.2021-14:06 - (Son Güncelleme: 24.04.2021-14:06) Kerem Bürsin, Serenay'ı Tek Sözle Sildi!

Kendisi gibi oyuncu olan Serenay Sarıkaya ile dört yıllık ilişkisi 2019'da sona eren Kerem Bürsin, uzun süre özel hayatında sessiz kalmıştı. Haklarında çıkan aşk iddialarını hiç doğrulamayan Bürsin ile dizideki partneri Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde birlikte Maldivler tatiline çıktı. Hatta ikili birbirinin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

SERENAY'A ACIMADI!

Instagram'da tatil pozları yayınlayan Bursin ile Erçel'in yorum kısmında mesajlaşması sosyal medyada gündem oldu. Yakışıklı oyuncunun kısa süre sonra gelen flaş hamlesi ise dikkat çekti.

Hande Erçel, Kerem Bürsin'in sosyal medya hesabında eski aşkı Serenay Sarıkaya'yı etiketlediği fotoğraflarının olduğunu fark etti. Kerem Bürsin, hiç düşünmeden 5 senelik aşkının ismini fotoğraftan sildi. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı 2016 yılında birlikte gittikleri tatilden çekilen bir kareye etiketleyen Kerem Bürsin, neredeyse beş sene sonra 'Serenay Sarıkaya' etiketini kaldırdı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal