23.10.2021-10:33 (Son Güncelleme:23.10.2021-10:54)


1

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na Fransız ekibi Lyon'un talip olduğu biliniyordu. Sarı kırmızılılardan futbolcunun Fransız ekibine transferi için yanıt geldi.



2

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, son dönemlerde sarı kırmızılıların en formda futbolcularından birisi olarak göze çarpıyor. Genç yıldız gerek oynadığı futbol ile gerek sahadaki duruşuyla çok göze çarpan futbolculardan birisi olarak duruyor. Genç yetenek Kerem Aktürkoğlu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



3

Yıldız futbolcuyla son olarak Fransız devi Lyon'un ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Lyon'un transferini çok istediği futbolcu için Galatasaray cephesinden yanıt geldi.



4

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu iç transferde gündemin ilk sırasında yer alıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile 2023-2024 sezonunun sonuna kadar kontratı olsa bile 5 yıllık yeni anlaşma imzalamak isteyen yönetim, 23 yaşındaki kanat futbolcusunun garanti ücretini 900 bin TL'den 7 milyon Tl'ye çıkarmayı göze almış durumda.



5

Fransız ekibi Lyon'un peşinde olduğu futbolcu Kerem'in Galatasaray'la sözleşmesini uzatması halinde minimum 15 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi eklenecek.



6

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sezon planlamasını Kerem'e göre yapıyor ve yönetim cephesinde de astronnomik bir teklif alınmadıkça satılması yönünde bir düşüncenin olmadığı vurgulandı. Galatasaray, Lyon'un Kerem Aktürkoğlu için Ocak ayında teklif yapsa bile futbolcuyu devre arasında takımdan göndermeyi planlamıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR