22.10.2021-17:33 (Son Güncelleme:30.11.2021-17:45)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın gözüne bir türlü giremedi. Yıldız futbolu ile ilgili karar verildi.



2

Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Yunan yıldız Dimitrios Pelkas, 34 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 8 gol ve 7 asistlik bir katkıyla oynamıştı.



3

Bu sezon Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın göreve gelmesinin ardından gözden düşen Yunan oyuncu Dimitrios Pelkas için işler pek yolunda gitmiyor.



4

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan Dimitrios Pelkas için Teknik Direktör Vitor Pereira ve ekibi sarı lacivertli yönetim ile görüşerek devre arasında Yunan oyuncu ile yolların ayrılması yönünde rapor verdiği öğrenildi.



5

Daha önce Dimitrios Pelkas için ilgisi olduğu bilinen Bologna, Lyon, Rubin Kazan ve Borussia Mönchengladbach gibi kulüpler ile tekrardan iletişime geçmesi beklenen Fenerbahçe yönetiminin Yunan yıldızı için bonservis ücreti olarak en az 10 milyon euroluk bir beklentisi olduğu öğrenildi.



6

Fenerbahçe yönetiminin Yunan oyuncu Dimitrios Pelkas için teknik direktör Vitor Pereira ve ekibinin önerisini dinleyerek Yunan oyuncusuyla yollarını kesin olarak ayıracağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR