22.10.2021-16:28 (Son Güncelleme:22.10.2021-18:14)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin transfer döneminde Avrupa takımlarına kiralık olarak yolladığı futbolcuları resmen dün geceye damga vuran isimler oldu.



2

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kiralık olarak Belçika'nın Antwerp takımına transfer ettiği Tanzanyalı futbolcu Mbwana Samatta, Fenerbahçe'ye gol atarken Fenerbahçe'nin bir diğer kiralık olan futbolcusu Allahyar ise Zorya'nın CSKA Sofya ile oynadığı karşılaşmada galibiyeti getiren isim oldu. Futbolcuların performansları büyük yankı uyandırdı.



3

Mbwana Samatta eski takımına karşı Belçika temsilcisi Antwerp formasıyla çıktı. Antwerp ile Fenerbahçe arasındaki zorlu maç 2-2 sona ererken, Belçika ekibinin ilk golünü Samatta kaydetti. Tanzanyalı golcünün attığı golden sonra sevinmemesi gözlerden kaçmadı. Samatta, Antwerp ile bu sezon 12 karşılaşmaya çıkarken 2 gol ve 1 asistlik performans kaydetti.



4

Fenerbahçe'den Zorya'ya kiralanan Allahyar Sayyadmanes de gollerine devam etmeyi başardı. Zorya ile CSKA Sofya'nın kozlarını paylaştığı mücadele 1-0 sona erdi. Bulgaristan'daki karşılaşmada 64. dakikada sahaya çıkan Allahyar, ceza sahası köşesinde zor bir pozisyonda nefis vuruşla ağları sarsmayı başardı.



5

Bu sezon 15 kez Zorya formasını terleten 20 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 2 asistlik katkı sağlamayı başardı.



6

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Frey'de sarı lacivertliler karşısında oldukça etkili bir performans ortaya koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR