Kerem Aktürkoğlu veda ediyor: Tarihe geçecek transfer duyuruldu

Galatasaray ve Türkiye A Milli Takım’daki başarılı performansıyla Avrupa’nın dikkatini çeken Kerem Aktürkoğlu’nun transferi İngiliz basını tarafından açıklandı. İşte detaylar…

14.10.2023-11:25 - (Son Güncelleme: 14.10.2023-17:07)

Şampiyonlar Ligi’nde, Süper Lig’de ve EURO 2024 Elemeleri’ndeki formuyla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nu Transfer etmek isteyen Tottenham, sarı kırmızılı takımın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

3. Lig’den zirveye

2020'nin yazında 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a bedelsiz transfer olan Kerem Aktürkoğlu, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Güncel piyasa değeri 17 milyon euroya kadar yükselen milli oyuncu, Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Kerem Aktürkoğlu

İngilizler transferi açıkladı

İngiltere basınında yer alan habere göre; Premier Lig takımlarından Tottenham'da teknik direktör Ange Postecoglou, ısrarla Kerem Aktürkoğlu'nu istiyor. İngiliz ekibi, ara transfer döneminde olmasa da sezon sonu milli oyuncuyu kadroya katmayı planlıyor.

Rekor rakam ödenecek

Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu'nun transferinden beklediği rakam belli oldu. Sarı-kırmızılılar milli oyuncu için en az 20 milyon euro bekliyor. Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde kulüp tarihinin en pahalı transfer satışı olacak.

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 16 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1250 dakika sahada kalan 24 yaşındaki milli oyuncu, 5 gol ve 7 asistle skora etki etti. (Kaynak: Akşam)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal