Kerem Aktürkoğlu Lyon’a mı transfer oluyor? Kerem Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Galatasaray'a Kerem şoku...

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun transfer haberleri gündeme oturdu. Peki Kerem Aktürkoğlu hangi takıma transfer oluyor? Kerem Aktürkoğlu ne kadara satıldı? Tüm detaylar haberimizde.

26.05.2022-23:28 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-23:28) Kerem Aktürkoğlu Lyon’a mı transfer oluyor? Kerem Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Galatasaray'a Kerem şoku...

Kerem Aktürkoğlu'nun Lyon'a transfer olup olmayacağı en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki Kerem Aktürkoğlu ne zaman transfer oluyor? Kerem Aktürkoğlu Lyon'da ne kadar kazanacak? Kerem Aktürkoğlu transferi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kerem Aktürkoğlu transferi

Kerem Aktürkoğlu'nun transfer görüşmelerinin Lyon ile olduğu açıklandı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da oldukça beğenilen bir performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu Avrupa devi olarak bilinen Lyon'un dikkatini çekti. Milli futbolcunun transferi için anlaşmaların yapıldığı açıklandı. Transfer için 15-20 milyon bonservis gelmesi bekleniyor. Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'da sergilediği performansla geçtiğimiz sezon oldukça beğenildi. Bu sebeple Avrupa devinin de dikkatinden kaçmadı.

Kerem Aktürkoğlu Transferi

15-20 milyon bonservis bekleniyor

Fransa basınının aktardığı haberlere göre Kerem Aktürkoğlu Lyon ekibi ile prensipte anlaşma sağladı. İmzaların atılması durumunda ise 23 yaşındaki genç yetenek yeni takımına 1.5 milyon euro kazanacak. Galatasaray ise bonservis için 15-20 milyon bir beklenti içinde. Galatasaray ile sözleşmesi 2025 senesinde bitecek.

Kerem Aktürkoğlu her maçta forma giydi

2021-2022 sezonunda 51 maçta forma giydi. Toplam 13 gol ve 12 asisti bulunuyor. Galatasaray'ın çıktığı 28 maçın 37'sinde performans sergiledi. genç futbolcu Milli Takım'da ise 10 maçta forma giydi. Karşılaşmalarda 3 gol kaybetti. Genç futbolcu başarılı performansıyla oldukça dikkat çekiyor. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal