Kent Göle Döndü! Antalya'da Sağanak Yağış Vatandaşı Olumsuz Yönde Etkiledi

Antalya’da öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış ildeki bazı bölgeleri felç etti. Yağışta, trafikte sıkıntılar yaşanırken bazı yerler sular altında kaldı.

27.11.2021-17:52 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-18:02) Kent Göle Döndü! Antalya'da Sağanak Yağış Vatandaşı Olumsuz Yönde Etkiledi

Antalya kent merkezi ile Aksu ve Serik ilçelerinde yer yer etkili olan sağanak yağış, trafiği olumsuz yönde etkiledi. Kent merkezinde ise gençler dalgaların kıyıya getirdiği balıkları tutmaya çalıştığı görüntülendi.

Bugün öğle saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinde görülecek kuvvetli yağış sebebiyle, Kundu bölgesinde etkili olan sağanak yağış sebebiyle yollarda su birikintileri oluştu.  

VATANDAŞLAR KIYIDA BALIK TUTTU

Kent genelinde sel baskını ve fırtına gibi olumsuz bir durum yaşanmazken Konyaaltı sahili kıyısına gelen bazı vatandaşlar, dalgaların kıyıya sürüklediği balıkları yakalamaya çalıştı. 

TEDBİRLİ OLUN UYARISI YAPILDI

Sağanak yağışın etkili olduğu bölgelerde, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Antalya’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yaşanan sağanak yağışla ilgili olarak ‘Merkez ve doğu ilçelerinde (Serik, Aksu, Manavgat, İbradı) yer yer aşırı (100 kg/m2 üzeri) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır’ uyarısında bulunuldu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal