Kendini Taciz Ettiğini İddia Eden Aygün Aydın’a Mehmet Ali Erbil’den Cevap Geldi

Hakan Sabancı ile gündeme gelen ve bebeğini kaybettiğinin iddia eden Aygün Aydın, şimdide Mehmet Ali Erbil’in kendini taciz ettiğini söyledi. Taciz iddiasının üzerine sinirlenen Erbil, Aygün Aydın’a cevap verdi.

30.04.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 19.10.2021-10:46) Kendini Taciz Ettiğini İddia Eden Aygün Aydın’a Mehmet Ali Erbil’den Cevap Geldi

Geçtiğimiz aylarda Hakan Sabancı’yla yaşadığı ilişki ile gündeme gelen ve Sabancı’dan hamile kaldığını iddia eden Aygün Aydın, şimdi de ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini iddia etti. Sosyal medyada dönen iddialara sinirlenen Mehmet Ali Erbil, Aygün Aydın’a açtı ağzını yumdu gözünü.

MEHMET ALİ ERBİL’DEN AYGÜN AYDINA CEVAP

Geçtiğimiz gün Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini, sonrasında ise Instagram’da kendini yazılı olarak taciz etmeye devam ettiğini iddia etmişti. Magazin gündeminde olan Mehmet Ali Erbil’e şimdi de, kısa bir süre önce Hakan Sabancı ile gündeme gelen Aygün Aydın’dan taciz suçlaması geldi. İddia edilen suçlamalar üzerine sinirlenen ünlü şovmen, sosyal medyadan sert çıktı. 

Hakan Sabancı'yla ilişki yaşadığını ve bir kızı olduğunu iddia eden Aygün Aydın, ‘Lise yıllarında arkadaşlarımla kahve içerken arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu. Şok olmuştuk kız 3 gün kendini toparlayamamıştı. Şimdi evli mutlu çok şükür’ ifadeleri yer aldı. 

Aydın Erbil ile ilgili "Lise yıllarında arkadaşımla Nişantaşı'nda kahve içerken yan masamızda oturup arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu" demişti. Bu yorumu Mehmet Ali Erbil bir sosyal medya sayfasında görünce çileden çıktı. Deliye dönen ünlü şovmen, sen önce kendi yaptıklarını temizle’ diyerek Aygün Aydın’a tepki gösterdi. 

Aygün Aydın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal