Aygün Aydın Mesajları İfşa Etti!

Geçtiğimiz aylarda adı Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Aygün Aydın, sosyal medya hesabından Sabancı'yla yazışmalarını paylaştı.

17.04.2021-15:14 - (Son Güncelleme: 17.04.2021-15:14) Aygün Aydın Mesajları İfşa Etti!

Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen Hakan Sabancı ile Aygün Aydın ilişkisinde magazin gündemini sallayan bir olay yaşandı.  Bu zamana kadar birçok dizi ve programda yer alan oyuncu Aydın, Sabancı'nın kendisine attığı mesajları ifşa etti.

ÖZEL KONUŞMALARINI İFŞA ETTİ!

Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan Aygün Aydın, Instagram hesabından yayınladığı konuşmalarda ikilinin buluşma için yaptığı plan ve Sabancı'nın doğum günüyle alakalı konuşmaları yer alıyor.


‘BEN NASIL BAŞA ÇIKAYIM’

Mesajları paylaşmakla yetinmeyip Sabancı'nın beğendiği kızları da tek tek paylaştı. Aygün Aydın, yaptığı paylaşıma ‘Ben ve dikkatini üzerimde tutmaya çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bu sü.tüklerle nasıl baş edeyim? Geçen arabanın üzerinde bikinili foto attım gaza gelip. Sülalem linç ediyordu resmen ki benim anne tarafım Ukraynalı ona rağmen. Pes ediyorum bugün itibariyle’ dedi.


SABANCI’DAN BİR AÇIKLAMA GELMEDİ!

Aygün Aydın'ın yaptığı bu paylaşım sosyal medyayı resmen salladı. Sosyetenin önemli isimlerinden Hakan Sabancı'nın olanların ardından ne açıklama yapacağı merak ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal