Kendini Asker, Polis Diye Tanıtan Dolandırıcılara Dikkat, Yaşlı Adamın 500 Bin Lirasını Çaldılar!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde yaşanan olayda, kendisini polis diye tanıtan bir dolandırıcı yaşlı adamın yaklaşık 500 bin lirasını çaldı.

23.11.2021-17:26 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-17:26) Kendini Asker, Polis Diye Tanıtan Dolandırıcılara Dikkat, Yaşlı Adamın 500 Bin Lirasını Çaldılar!

Son dakika gelen bilgilere göre, Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde akıl almaz bir dolandırıcılık yaşandı. Dolandırıcıların ağına düşen yaşlı adam toplamda 202 bin lirasını ve 19 bin 600 avrosunu kaybetti.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde meydana gelen olayda, emekli Enver Temiz'i(79) telefonla arayan dolandırıcı, kendisini polis olarak tanıttı. Enver Temiz'in banka hesaplarının terör örgütlerinin eline geçtiğini belirterek dolandırdı.

HESABINIZ FETÖ'NÜN ELİNE GEÇTİ

Arayan dolandırıcı Enver Temiz'in banka hesaplarının FETÖ'nün elinde olduğunu ve paraları kendisine yollar ise herhangi bir sorunla karşılaşmadan bu problemi atlatacağını anlatması üzerine paraları istedikleri hesaba atan yaşlı adam, çok geçmeden dolandırıldığını anladı.

POLİS EKİPLERİ ACI HABERİ EMNİYETTE VERDİ

Bir süre sonra durumdan şüphelenen ve tekrar kendisi ile iletişime geçmeyen dolandırıcıları emniyete şikayet eden Enver Temiz, yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi; 'Euron var mı?' diye sordu. 'Var' cevabını alan dolandırıcı, 'Onu da güvence altına almanız lazım' diyerek verdiği banka hesabına parayı yatırmasını istedi. Belirtilen banka 19 Mayıs ilçesinde olmadığı için aracıyla Samsun'a giderek 19 bin 600 avroyu verilen hesaba yatıran yaşlı adamı bir süre sonra tekrar arayan dolandırıcı, "İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınında beni bekle dedi. Bekledim ancak gelen giden olmayınca şüphelendim ve Emniyet Müdürlüğüne gittim orada neler olduğunu anladım" 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal