Kendi Oje Bazınızı Kendiniz Yapın

Son zamanlarda her şeyi kendimiz yapmaya başladık. Böyle olunca da kendi bakımımız ve güzelliğimiz için olan her şeyi öğrenmek daha kolay oldu. Kendi evinizde kendi ojenizi yapabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte evinizde yapabileceğiniz oje formülü...

25.06.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-17:48) Kendi Oje Bazınızı Kendiniz Yapın

Zaman geçtikçe kadınların kozmetik problemlerine muhteşem çözümler üretebilen ürünler ortaya çıkıyor. Son dönemin en mucize ürünü soyulabilen oje bazları. Oje sürerken genellikle kenarlara taştığı için zor anlar yaşarız. Oje bazlarını güzellik salonlarında bulabileceğiniz gibi evde kendiniz de yapabilirsiniz.

SOYULAN OJE NEDİR?

Soyulabilen oje, tırnaklarınıza oje sürmeden önce tırnak kenarlarınıza sürüp taşan ojeyi soyarak çıkarmanızı kolaylaştıran bunun yanında eğer 'nail art' denen desenli ve ilgi çekici tırnaklar yapmak istiyorsanız tırnağınıza da sürüp soyarak değişik görünümler yaratmanızı kolaylaştıran yeni nesil oje bazıdır. Aslında 'Liquid Pelisade' olarak bilinir ancak ülkemizde soyulabilen oje ya da tırnak koruyucu olarak da isimlendirilir. Yabancı kaynaklarda ise genellikle 'peel of base coat' diye geçmektedir.

SOYULABİLEN OJE YAPIMI

Bu ürünü elde etmek düşündüğünüzden daha basit bir yolu vardır. Hatta iki malzeme ile yapabileceğiniz bu ürün, oje sürerken size zaman kazandırır.

Soyulabilen oje yapımı için ihtiyacınız olan malzemeler bir adet boş oje şişesi, su ve beyaz okul tutkalıdır. Başlamadan önce biten oje şişenizi aseton ile iyice temizlemelisiniz. Şişenin içine yarısına kadar beyaz okul tutkalı ve iki çay kaşığı kadar su ekleyip karıştırdığınızda soyulabilen oje bazınız hazır olacak. Bu bazı istediğinizi gibi kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal