Kemikli Yüze Makyaj

Doğal olarak kemikli bir cildi olanlar veya yaş nedeniyle hacim kaybederek kemikleri belirginleşmiş bir cildi olanlar için kemikli yüze makyaj tekniklerini öğrenmek konfor sağlayacak ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacaktır.

15.06.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-17:23) Kemikli Yüze Makyaj

Kemikli yüze makyaj için akılda tutulması gereken maddeler şunlardır:

Kontur ve Allık

Kemikli bir yüzü doldun göstermek için kontur ve allık kullanım teknikleri temel oluşturur. Daha dolgun yapmak istenen uzun bir yüzünüz varsa, sadece yüzü daha açısal gösterecek hatlara sebep olmamak adına yüzün şakak bölgelerine, elmacık kemikleri ve çene çizgisi gibi olağan yerlere kontur yapılmamalıdır veya vurgu yapılmamalıdır. Bunun yerine, yüzün görünümünü kısaltmak için çenenin altından biraz kontur tozu veya bronzlaştırıcı ile fırçayla dokunuşlar yapılmalıdır, böylece yüz daha dolgun görünecektir. Yüzün merkezine dikkat çekmek ve genişlik yanılsaması yaratmak için yanakların elmalarına allık uygulanır. Elmacık kemiklerine yakından başlanır ve ve en güzel görünüm için dışarı doğru uygulanır.

Kaş Şekillendirmeleri

Kaşlar genel görünümde küçük bir ayrıntı gibi görünebilir, ancak doğru bir kaş şekline sahip olmak yüzü daha dolgun gösterebilir ve kemikli görüntüyü hafifletir. Kemikli ve uzun bir yüz için en gurur verici şekil, az kavisli bakımlı bir kaştır; bu, genişlik görünümünü eklemek için yüzün yatay olarak açılmasına yardımcı olur. Kaşları gurur verici bir şekle sokmak için profesyonel bir estetisyenle çalışmak iyi bir fikirdir, ardından periyodik olarak cımbız kullanarak görünümü korumak gerekir.

Saç Stilini Biraz Patlamak

Kemikli yüze makyaj sadece makyaj malzemeleri ile tamamlanmaz, doğru bir saç şekli makyajın tamamlayıcısı olacaktır. Uzun ve kemikli bir yüzün daha dolgun görünmesine yardımcı olmak için saç stilini hafif patlamalar eklemek iyi bir fikirdir. Özellikle, künt veya yuvarlak patlamalar iyi çalışır çünkü alındaki kısalmaları gizler, yüzün uzunluğunu azaltır, böylece daha doldun ve geniş görünüme yardım eder. Patlamalar için daha yumuşak bir görünüm isteniyorsa, elmacık kemiklerine çarpan uzun bir stil seçilmelidir. Bu çarpmalar yüzün merkezini vurgulamaya yardımcı olacaklar ve ustaca hacim ekleyeceklerdir.

Saçlar Katmanlı Olmalıdır

Patlama hayranı olmayanlar için, saç kesimine katmanlar eklemek bir seçenek olarak düşünülebilir. Yüze genişlik katmaya yardımcı olan bir kesim seçilmelidir- elmacık kemiklerine veya çeneye çarpan katmanlar idealdir. Saçın çok hantal görünmesinden endişe ediliyorsa, tamamını katmanlara ayırmak gerekmez. Çeneye çarpan birkaç yüz çerçeveleme katmanı, tam katmanlı bir kesim ile aynı etkiye sahip olabilir- ve bu durumda stilin geri kalanı aynı uzunlukta tutulabilir, böylece saç hem çok kabarık olmaz hem de yüze istenen dolgunluk verilmiş olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal