Kemer’de Aydınlatma Çalışması Yapıldı

Antalya’nın Kemer ilçesindeki Kemer Belediyesi, ilçedeki parklarda gerçekleştirmiş olduğu aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.

01.06.2021-16:39 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-16:39) Kemer’de Aydınlatma Çalışması Yapıldı

Antalya’nın kemer ilçesindeki parklar ışıl ışıl olmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm parklarda aydınlatma çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Kemer ilçesinin huzuru ve güvenliği sebebiyle aydınlatılamayan veya tam bir şekilde aydınlatma olmayan parklarda bakım ve onarım çalışmaları da meydana getiren belediye ekipleri, tek ve 4 konsollu 9 metre galvanizli çelik poligon aydınlatma direklerinin montajını ekipler tarafından gerçekleştiriyor. 

EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kemer ilçesinde bütün parkların aydınlık olacağını dile getirdi. Başkan Topaloğlu, vatandaşlarımız her zaman en iyisini hak ediyor bu yüzden en güzel şekilde hizmetleri sunacaklarını bildirerek ‘Kemerimize yakışan parklar yapmanın yanı sıra mevcut parklarımızda da aydınlatma çalışmaları yapıyoruz. Aydınlatmaları yetersiz kalan parklarda daha aydınlık hale getiriyoruz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal