Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yabancı Düşmanlığı Mersin'de Tekrar Görüldü

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Silifke’de katıldığı etkinlikte Osmanlı İmparatorluğu'na altı boş iftiralarla saldırdı.

22.04.2018-21:02 - (Son Güncelleme: 22.04.2018-20:59) Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yabancı Düşmanlığı Mersin'de Tekrar Görüldü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Osmanlı döneminde herkes padişahın kulu ve kölesiydi. Millet diye bir kavram yoktu. Türk milleti diye de bir kavram yoktu. Çünkü Osmanlı Türklerle alay ediyordu. Osmanlı'nın zulmüne karşı bu çadırlarda ne mücadeleler verildi. Dadaloğlu, Köroğlu boşuna mı çıktı? Boşuna mı söylediler, padişahın fermanını ama dağların da bize ait olduğunu" söyleyerek, Osmanlı’ya yönelik altı boş iftiralarla saldırı.

Silifke Yörük Türkmen Çalıştayı'nda Osmanlı İmparatorluğu'nun halka zulüm ettiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Osmanlı İmparatorluğu döneminde herkes padişahın kulu ve kölesiydi. Millet diye bir kavram yoktu. Türk milleti diye de bir kavram yoktu. Çünkü Osmanlı Türklerle alay ediyordu" şeklinde konuştu.

Sürekli olarak konuşmalarında Osmanlı’ya karşı bir kin ile konuşan Kılıçdaroğlu, bu kinini bir kez daha gösterdi. Atalarımın yüzünü kara çıkaran Kılıçdaroğlu, onların bıraktığı mirası lekeliyor. 72 millete kucak açan ve her etnik grubun kendini rahatlıkla temsil edebildiği Osmanlı döneminde, Türk milleti ve diğer halklar en huzurlu, güvenli ve refah içinde yaşadığı tüm yabancı kaynaklar tarafından da kabul edilen bir gerçektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal