Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yayımladığı mesajda, "24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerle ülkemizdeki istikrar, güven ve huzur ortamını kuvvetlendirecek yeni bir sürece giriyoruz" açıklamasında bulundu.

22.04.2018-20:03 - (Son Güncelleme: 22.04.2018-19:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle mesaj açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin(TBMM) 98. kuruluş yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularla kutladığını söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan 1920'nin, her yaştan vatandaşıyla vatanı, bayrağı, ezanı ve istikalali için yılmadan mücadele eden yüce milletin yeniden dirilişinin ve yükselişinin timsali olduğunu belirtti.

"Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" sloganıyla Meclisin kurulmasının, tam bağımsızlık konusunda azim ve kararlılığın tüm aleme ilanı manasına geldiğine belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları söyledi:

"Özgürlük mücadelemizde eşsiz bir kahramanlık destanı yazan yüce milletimizin, kararını hayata geçirme yolunda gösterdiği azim, diğer milletlerin istiklal mücadelelerine de esin kaynağı olmuştur. Milli iradenin tecelli ahı TBMM, kurulduğu günden bu güne geçen 98 senede, milletimizin huzur, refah sulh içinde yaşaması, Türkiye’nin daha müreffeh duruma gelmesi için ilk günkü heyecan ve kararlılıkla çalışmalarını devam etmektedir. 16 Nisan 2017 tarihinde halkımız tarafından onaylanan anayasa değişikliğinin sonrasında, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerle, ülkemizdeki istikrar ve güven ortamını pekiştirecek yeni bir sürece giriyoruz. Türkiye’nin geleceğine yönelik kararların daha güçlü şekilde alınabilmesi ve uygulanabilmesini garanti edecek bu adım, gelişme ve kalkınmamızın da sürat kazanmasını sağlayacaktır.

Yeni süreçte, TBMM ile yakın iş birliği ve dayanışma içerisinde, geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için tüm gücümüzle çalışmayı devam ettireceğiz.’’

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal