Kemal Kılıçdaroğlu İle Kediciklerin İlişkisi

Dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan, Adnan Oktar'ın 'kedicik' olarak bilinen kadın müritlerinin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından makamında kabul edildiği ortaya çıktı.

12.07.2018-15:42 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-15:43)

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adnan Oktar ve suç örgütüne karşı yürütülen soruşturma çerçevesinde dün operasyon başlatıldı.

İstanbul merkezli 5 vilayette 235 zanlıya karşı yapılan operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 200'e yaklaştı.

Adnan Oktar’ın tüm mal varlığına el konulurken, şirketlerinde kayyum atandı. Oktar’ın evine gerçekleştirilen operasyonda birçok tarihi eser ele geçirildi. Oktar’ın lüks içindeki yaşamı ise dikkatlerden kaçmadı.

Oktar gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için hastaneye getirilmiş ve burada vatandaşlar kendisini protesto edince pişkince gülmüştü.

Oktar gözaltına alındıktan sonra avukatlarıyla gerçekleştirmişti.

İLK SİYASİ GÖRÜŞME KILIÇDAROĞLU İLE OLMUŞTU

"Adnan Oktar'ın kedicikleri" siyasilere başlattıkları seyahat turlarında ilk adresleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştu.

PAYLAŞTIKTAN SONRA SİLDİ

Suç örgütü elebaşı Adnan Oktar'ın en gözde kediciklerinden biri olan Gülşah Güçyetmez de, görüşmeyi sosyal medya üzerinden paylaştıktan kısa süre sonra silmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

CHP’NİN OKTAR’I KORUMASI

CHP, Andan Oktar ve kanalının ceza alması için meclise sunulan torba yasa içindeki maddeye karşı çıkmıştı. OdaTV’yi bahane ederek bu yasaya karşı çıkan CHP, Oktar’ın ceza almasının önünü kesmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal