Kazımcan Karataş Altay’dan transfer oluyor mu? Altay Kazımcan Karataş transferi için resmi açıklama yaparak gelen teklifleri reddettiğini açıkladı

Altay Spor Kulübü, merakla beklenen Kazımcan Karataş’ın transferiyle ilgili bilgilendirme yapıldı. İzmir ekibi genç oyuncusu Kazımcan Karataş için gelen teklifleri beklentilerin çok altında kalması nedeniyle reddettiğini açıkladı.

31.05.2022-09:05 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-09:05)

Spor Toto Süper Lig’e geçtiğimiz sezonda yükselen ancak sezon içerisinde yaşadığı çeşitli problemlerin ardından sezon sonunda küme düşerek Spor Toto 1. Lig’e geri dönen İzmir temsilcisi Altay Spor Kulübü’nde transferde hareketli günler yaşanıyor.

Kazımcan'ın talipleri artıyor!

Hayal kırıklıklarıyla geçen sezonda İzmir ekibi adına sezonun en büyük kazanımlarından biri altyapıdan yetişerek formayı kapan 19 yaşındaki Kazımcan Karataş olmuştu. Kazımcan için sezonun sona ermesiyle birlikte; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo’nun talip olduğu iddia edilmişti.


Altay'dan resmi açıklama yapıldı

Kazımcan Karataş’ın bir sonraki adresinin neresi olacağı büyük bir merak içerisinde beklenirken, genç oyuncunun transferi ile ilgili olarak Altay Spor Kulübü’nden sürpriz bir açıklama yapıldı.

Kazımcan Karataş transferi için yapılan açıklama...

Altay Spor Kulübü, 19 yaşındaki oyuncusu Kazımcan Karataş için gelen teklifleri doğruladı ancak kabul de etmediğini açıkladı. İzmir ekibinden yapılan resmi açıklamada ;

‘ Altyapımızdan yetişen genç futbolcumuz Kazımcan Karataş’ın transferi için yurtiçi ve yurtdışından çeşitli kulüplerden teklifler gelmektedir. Şu ana kadar kulübümüze ulaşan resmi teklifler, önerilen bonservis ücretlerinin beklentimizin çok altında olması nedeniyle kabul edilmemiştir. Bu süreçte, kulübümüz tarafından henüz bir rakam belirlenmemiştir. Çeşitli yayın organlarında kulübümüzce talep edildiği ifade edilen rakamlar gerçeği yansıtmamakta ve söz konusu teklifler gibi beklentimizin oldukça altında kalmaktadır. Camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. ‘ ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal