Fenerbahçe'de Marcelo sesleri! Fenerbahçe sansasyonel transferini duyurmaya hazırlanıyor!

Süper Lig'de son haftalarda başlattığı galibiyet serisi ile ligi 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadrosu için transfer rotası şekilleniyor. Seneye kesin şampiyonluk hedefinde olacak Fenerbahçe için Marcelo sesler yükselmeye başladı. Marcelo Fenerbahçe'ye transfer olacak mı, işte transferde son durum..

30.05.2022-17:48 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-17:48) Fenerbahçe'de Marcelo sesleri! Fenerbahçe sansasyonel transferini duyurmaya hazırlanıyor!

Geçen gün şampiyonlar ligi finalinde Liverpool'u eleyen Real Madrid'de takımın uzun yıllardır formasını terleten Marcelo takımdan ayrıldığını duyurmuştu. Adı son aylarda sürekli Fenerbahçe ile anılan oyuncunun bu açıklamasından sonra Fenerbahçe'ye transfer olacağına dair dedikodular da artmaya başladı. Peki transferde son durum ne? Detaylar haberimizde...

Marcelo Fenerbahçe'ye transfer mi oluyor?

Gelecek sezon için mutlak şampiyonluk hedefi koyan Ali Koç ve ekibi transfer çalışmaları için de düğmeye bastı. Bu sezonu 2. bitiren takıma kaliteli isimler ekleneceği söylenirken ismi en çok geçen oyuncu ise Marcelo oldu. Yönetimin Marcelo transferi için ilk yoklamaları yaptığı söyleniyor.

Jesus'la beraber gelecek

Dünyaca ünlü Brezilya'lı sol bek Marcelo'nun, Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Jorge Jesus ile beraber takıma katılacağı iddia edildi.

Madrid'e duygusal veda

Real Madrid ile olan sözleşmesi biten ve takımıyla yeni sözleşme imzalamayan Marcelo kulübüne bir şampiyonlar ligi kupası ve gözyaşları içinde veda etmişti. 34 yaşındaki yıldız oyuncu taraftarlarına şu sözlerle veda etti; "Real Madrid ile son maçımdı ama çok mutluyum. Bu bir üzüntü günü değil, büyük bir sevinçle ayrılıyorum, hayranlara ve Bernabeu'da yaşadığım büyülü gecelere minnettarım".

Transferdeki tek pürüz ailesi

Marcelo transferinde bir çok konunun aşıldığı fakat Marcelo ailesinin İspanya'da kalmak istemesinin şu an için transferdeki tek pürüz olduğu öğrenildi. Yönetim ve transfer ekibi Marcelo'nun ailesini ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiği ileri sürüldü.

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal