Türkiye - Fareo Adaları maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi A Milli takım maçı Türkiye - Fareo Adaları maç tarihi

Süper Lig ve alt liglerdeki futbol heyecanının bitmesinin ardından, heyecan Milli maçlarla devam ediyor. A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1.Grup 1.maçında Fareo Adaları'nı konuk etmiş olacak. Peki, Türkiye - Fareo Adaları maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

30.05.2022-17:21 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-17:21) Türkiye - Fareo Adaları maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi A Milli takım maçı Türkiye - Fareo Adaları maç tarihi

Süper Lig ve alt liglerdeki futbol heyecanının bitmesinin ardından, heyecan Milli maçlarla devam ediyor. A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1.Grup 1.maçında Fareo Adaları'nı konuk etmiş olacak. 

milli takım

Türkiye - Fareo Adaları maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak?

Süper Lig'in bitmesinden sonra heyecan bu sefer Milli maçlara döndü. UEFA Uluslar C Ligi 1.Grup'ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı, ilk maçını yaptığı zaman Fareo Adaları konuk etmiş olacak. Bunun üzerine konu hakkındaki detayları merak ederek araştıranlar, İnternet üzerinde yoğunluğa sebep vermiş durumdalar.  

Herkesin merak etmiş olduğu maç, 4 Haziran 2022 tarihinde oynanmış olacak. Karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumun'da, saat 21:45'te başlamış olacak. Herkesin merak etmiş olduğu bir konuda maçın hangi kanalda yayınlanacak olması. Sabırsızlıkla maçı bekleyen kişiler, TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilecek. Maçı yönetecek olan hakemler henüz belli olmamıştır. 

Ayrıca maç sadece TRT 1 kanalında yayınlanmayacak. İzlemek isteyen kişiler,  Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve İnternet üzerinden şifresiz bir şekilde rahatça izleyebilecek. Bir yandan da Türkiye - Faroe Adaları maç tribün bilet ücretlerinin ne kadar olacağı. Kale arkası tribünler için bilet ücreti 50 TL, Doğu ve batı tribünlerde izlemek isteyen kişiler için bilet fiyatı 100 TL olacak şekilde ayarladı.

fareo

Milli Takımın maç programları nasıldır?

4 Haziran 2022 cumartesi gününde, saat 21.45'te Türkiye - Faroe Adaları ile yapılacak olan maç Başakşehir Fatih Terim (İstanbul/Türkiye) stadyumunda oynanacak.

7 Haziran 2022 Salı gününde, saat 21.45'te Litvanya - Türkiye ile yapılacak olan maç, LFF Stadyumunda yapılacak. (Vilnius/Türkiye)

11 Haziran 2022 Cumartesi gününde, saat  21.45'te yapılacak olan Lüksemburg - Türkiye maçı, Lüksemburg Stadyumunda oynanacak.

14 Haziran 2022 Salı gününde saat 21:45'te yapılacak olan Türkiye - Litvanya maçı, Gürsel Aksel Stadyumunda oynanacak. (İzmir/Türkiye)

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal