Kazıdı kazandı: İzmir'de bir vatandaş 20 liralık kazı kazan kuponu ile 1 milyon Türk lirası kazandı!

İzmir'de bir vatandaş, 20 liraya aldığı kazı kazan kuponundan 1 milyon Türk lirası kazandı. İkramiyeyi alan 33 yaşındaki maden işçisi, kazandığı parayla ilk olarak otomobil satın alacağını ifade etti.

20.05.2022-13:11 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-13:23) Kazıdı kazandı: İzmir'de bir vatandaş 20 liralık kazı kazan kuponu ile 1 milyon Türk lirası kazandı!

İzmir'de ikamet eden 33 yaşındaki Kudret Yıldırım, İzmir'in Kınık ilçesinde seyyar bayiden kazı kazan oynadı. Kazıdığı 20 TL'lik kupondan 1 milyon TL ikramiye kazandı.

İkramiyeyi alan maden işçisi Yıldırım, bir otomobil alacağını, evinin ihtiyacını gidereceğini ve ileriye dönük yatırım yapacağını söyledi.

1 milyon lira kazandı

İzmir, Kınık'ta ikamet eden maden işçisi Kudret Yıldırım, 14 Mayıs'ta ilçe merkezindeki seyyar bayii Hakan Halis'ten 'Milyonerler Kulübü' adı verilen kazı kazan kuponu aldı. 20'TL'lik kuponu kazıyan Yıldırım, 1 milyon lira ikramiye kazandı.

Evli ve 3 çocuk babası Kudret Yıldırım, kazandığı ikramiyeyi 17 Mayıs tarihinde, İstanbul'a giderek teslim aldı ve Kınık'a geri döndü. Büyük sevinç yaşayan Yıldırım, kazandığı para ile bir otomobil alacağını, evinin ihtiyacını gidereceğini ve ileriye dönük yatırım yapacağını ifade etti.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal