Kayserisporlu Onur Bulut, Pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçında galibiyet alacaklarını söyledi

Kayserispor forması giyen Onur Bulut, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasında sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

28.04.2022-10:26 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-10:26) Kayserisporlu Onur Bulut, Pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçında galibiyet alacaklarını söyledi

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak olan zorlu mücadelede Kayserispor kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

Onur Bulut açıklamalarda bulundu!

Pazar günü saat 16:00'da oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Kayserispor'da son olarak gerçekleştirilen antrenmanın ardından başarılı futbolcu Onur Bulut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Kayserisporlu Onur Bulut, Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamalarda ;

' Evimizde oynuyoruz. Her maçı olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Trabzonspor maçına da özgüvenli gitmek istiyoruz. O yüzden önümüzdeki 2 maçı da kazanmaya çalışacağız. ' ifadelerini kullandı.

Onur'un Kayserispor performansı

2021-2022 sezonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'dan bedelsiz bir şekilde Kayserispor'a transfer olan Onur Bulut, bu sezon sarı kırmızılı formayla 37 karşılaşmada süre alma şansı yakalarken bu maçlarda 1 gol ve 8 asistlik bir katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal