Kayserispor'da Hikmet Karaman'dan Ahmet Çalık ve Transfer Dönemi Açıklaması!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Konyasporlu Ahmet Çalık'ın vefatı, Adana Demirspor maçı öncesi hazırlıklar ve transfer dönemi ile ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

12.01.2022-10:44 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-10:44)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da geçtiğimiz hafta Altay karşısında alınan galibiyetin ardından gözler bu hafta oynanacak olan Adana Demirspor karşılaşmasına çevrildi. Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman basın mensupları ile bir araya gelerek transfer dönemi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

AHMET ÇALIK'IN VEFATI İLE İLGİLİ OLARAK

Son derece üzücü bir haber. Daha önce de burada Alanyaspor maçı oynamıştık. Maçtan sonra minibüsle giden Josef’in böyle talihsiz haberini de duymuştuk. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet dileyelim, ailesine sabırlar versin. Konyaspor camiasına, Türk futboluna ve Türkiye’ye başsağlığı diliyorum. Milli takım oyuncumuzdu. Ahmet kardeşimiz inanılmaz bir performans sergiledi. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. Çok üzüntülüyüz.


ADANA DEMİRSPOR MAÇI VE TRANSFERLER

Çalışmalarımız devam ediyor. Eksik ve sakat oyuncularımız tedavi altındalar. Futbolcularımız önemli bir 3 puan aldı. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Çalışmak, gelişmek ve eksikliklerimizi gidermek lazım. Bu uğurda da hepimizin fedakar olması gerekiyor. Ligin daha başındayız, uzun bir maraton. Bu maratonda birinci sezonda neler yaşadığımızı gördük. Talihsiz sakatlanmalar, alternatifler, olanlar, olmayanlar, performanslar. Dolayısıyla hem kupa hem de bir lig maratonu bizi bekliyor. Bu maratona da en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Berna başkan bunun çalışmalarını yapıyor. Oyuncularım da bu kafada olup bu maratonu en iyi şekilde bitirip Kayseri şehrini ve taraftarları mutlu etmek zorundayız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal