Giresunspor'da Hakan Keleş'ten Kasımpaşa Maçı Öncesi Açıklamalar

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Kasımpaşa karşılaşması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

12.01.2022-10:29 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-10:29) Giresunspor'da Hakan Keleş'ten Kasımpaşa Maçı Öncesi Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon 44 yıllık bir aranın ardından yükselen Giresunspor, ligde aldığı başarılı sonuçlarla bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden birisi olmayı başardı.

GİRESUNSPOR PERFORMANSIYLA BEĞENİ TOPLADI

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Galatasaray'a karşı sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Giresunspor, oynadığı oyun ile birrlikte büyük bir beğeni toplamıştı.


HAKAN KELEŞ'TEN AÇIKLAMALAR

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR...

Hakan Keleş, zorlu Kasımpaşa maçı öncesi yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Şimdi önümüzde en önemli maçlarımızdan biri olan Kasımpaşa maçı var. İnşallah bu maçı da alırsak iyi bir yerlere gelmeyi düşünüyoruz. Ligdeki hedefimizi belli edecek maçlardan biri. Onlarda iyi bir seri yakaladılar, iyi gidiyorlar, ilk yarı orada da iyi oynamıştık, burada rövanşı almak istiyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz genellikle hücum bölgesine ağırlık yapacağız ama elimizdeki oyuncu kadrosunu daha da güçlendirmek için her bölgeyi güçlendirmek istiyoruz. Araştırmalarımız var, takip ediyoruz, görüştüklerimiz var, sistemimize ve kulübümüze uygun oyuncuları alacağız. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal