Kayserispor'da Hikmet Karaman Kasımpaşa Yenilgisinin Ardından Konuştu

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 3-1 mağlup oldukları Kasımpaşa karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

23.01.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-17:05)

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında ligin formda ekiplerinden Kasımpaşa ve Kayserispor'un karşı karşıya geldiği mücadelede, ev sahibi Kasımpaşa sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

BİR SERİ SONA ERDİ DİĞERİ DEVAM ETTİ

Kayserispor'da üst üste yakalanan galibiyet serisi İstanbul'da oynadıkları Kasımpaşa karşılaşması ile birlikte son bulurken, ev sahibi ekip Kasımpaşa ise haftalardır devam eden yükselişini sürdürdü.


HİKMET KARAMAN'DAN AÇIKLAMALAR

Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında öne geçtikleri Kasımpaşa karşılaşmasında sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmalarının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Çok iyi pozisyonlar oluşturarak iyi kombinasyon ile golü bulduk. Ondan sonra bazen şanssız gol yiyebiliriz ama öyle bir pozisyon ki çıkarabileceğimiz topu gol olarak aldık. 1-1’den sonra da yediğimiz 2. gol olabilir. İçeri 2-1 ile girdik. İkinci yarının başında 2 net pozisyonumuz var. Maç 2-2'ye gelmesi gerekirken Mustafa’nın burnunun kırılması büyük şanssızlık. 10 kişiyken 3. golü yedik. Gol atmamız gerekirken 10 kişi kalıyoruz ve 3-1 oluyor ondan sonra arkada boşluklar veriyorsunuz. Buna rağmen 4-5 tane pozisyonda vuruşları iyi yapabilsek golü bulabilirdik. Kasımpaşa’nın rakipten kaptığı toplarla çok hızlı hücuma geçtiğini biliyoruz. Hızlı bir takım. Büyük hatalar yaptık, hatalar sonucu istemediğimiz goller yedik. Bertolacci’nin katkı yapacağını gördük. Tam hazır olduğunda bize çok iyi katkı yapacak. Milli takım arasını iyi değerlendirip galibiyet serisine devam edeceğiz. ' ifadelerini kullanarak İstanbul'da mağlup oldukları karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal