Kasımpaşa Cephesinden Kayserispor Galibiyetinin Ardından Açıklamalar!

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında kendi sahalarında 3-1 galip geldikleri Kayserispor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

23.01.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 23.01.2022-17:00)

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde son haftaların iki forma ekibi Kasımpaşa ve Kayserispor'un İstanbul'da karşı karşıya geldiği mücadelede ev sahibi Kasımpaşa sahadan 3-1'lik beraberlikle ayrılmayı başardı.

PAŞA'NIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Kasımpaşa'da haftalardır devam eden yükseliş bu karşılaşma ile birlikte de devam ederken, ev sahibi ekip Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmadan da galip olarak ayrılmayı başardı.

ÜMİT ŞENGÜL'DEN GALİBİYET YORUMU

Küme düşme hattından kurtulabilmek adına oldukça önemli bir galibiyet alan Kasımpaşa'da Kayserispor galibiyetinin ardından Teknik Sorumlu Ümit Şengül, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ümit Şengül, düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;
 
' Alt sıralardan kurtulabilmek adına kazanmamız gereken bir maçtı. Çok şükür 5. galibiyetimizi aldık. Kupayı da sayarsak 6. galibiyetimiz. Kasımpaşa tarihinde bir ilk. Bir ilki başardık. Bu oyuncu grubu her türlü övgüyü hak ediyor. İnanılmaz özveriyle oynuyorlar. Son 5 haftaya baktığımızda her maç 120 km koşuyorlar. İnanılmaz tempo yakaladılar. Bunun neticesinde kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte oynayacağımız maçları kazanıp ligi orta sıralarda bitirmek için mücadele edeceğiz. ' ifadelerini kullanarak taraftarları önünde aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal