Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'dan Galibiyet Açıklaması

Kayserispor'un Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında alınan 3-0'lık Galatasaray galibiyetinin ardından Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23.09.2021-09:26 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-09:26)

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Galatasaray'ı 3-0 mağlup ederek haftanın en çok dikkat çeken sonuçlarından birine imza attı.

KAYSERİSPOR GALATASARAY'I DEVİRDİ

Kayserispor'un oldukça etkili başladığı karşılaşmada Galatasaray adeta kendi sahası içerisinde abluka altına alınmıştı. Mame Thiam ile harika bir duran top organizasyonunda golle buluşan Kayserispor, çalışılmış bu duran top taktiğiyle bulduğu gol ile skoru 1-0'a getirdi. Golün ardından baskılı oyununu sürdüren Kayserispor, ilk yarının bitmesine kısa bir süre kala Emrah Başsan'ın ceza sahası dışından yaptığı harika vuruşla skoru 2-0'a getirerek devre arasında soyunma odasına 2-0 önde girdi.İkinci yarıya değişiklikler ile başlayan Galatasaray, rakip kalede baskı kurarak farkı indirme çabasına girmişti. 

GALATASARAY KAYSERİ'DE YIKILDI

Galatasaray'ın Kayserispor yarı sahasında kurduğu baskılı oyuna karşılık olarak kontra ataklarla fırsatlar arayan Kayserispor, ani bir atakla geliştirdiği pozisyonda VAR incelemesinin ardından kazandığı penaltı atışında Mame Thiam'ın golüyle skoru 3-0'a getirmeyi başardı. Karşılaşmada Mame Thiam'ın penaltı golünün ardından başka gol sesi çıkmazken karşılaşma Kayserispor'un 3-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı.

HİKMET KARAMAN'DAN GALİBİYET AÇIKLAMASI

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray'a karşı kendi sahalarında aldıkları 3-0'lık galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Daha maçın ilk dakikalarında Emrah ile bir pozisyon kaçırdık aynı Emrah ikinci golde müthiş bir vuruş yaptı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton. Bu maraton içerisinde çok sakatlıklar oluyor, eksikler oluyor. 5 haftadır buradayım, 5 haftada maç gününü çıkın haftada 4 ya da 5 antrenman yapabiliyorsunuz. 5 haftada toplan 20 antrenman yapabildik. Bu 20 antrenmanla bir takımı geliştirebilmek çok zor. Takımda çok önemli sakat oyuncularımız var. Onlarında takıma dönmesini bekliyoruz. Bu süreçte teknik adamlar olarak işimiz çok zor. Sahada 3 Türk oyuncu değişikliğini yaparken bile birçok dengeyi gözetmek zorunda kalıyorsunuz. Bu maçta da değişiklik yapacağız ama son dakikaları bekledik. İyi bir maç oynadık ama lig uzun bir maraton. Bütün takımlar iyi. Herkes herkesi yenebiliyor. Çalışacağız gelişeceğiz sakat oyuncularımızı bekliyoruz. Onlar da takıma katkı vermeye başlayınca daha farklı bir takımın oluşacağını düşünüyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal