Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Aykut Kocaman Sezon Başından Beri Olanlara Çok Şaşkın!

Medipol Başakşehir'de kötü gidişat Fenerbahçe galibiyetinin ardından da devam etti. Gaziantep'te 1-0 mağlup olan Başakşehir'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, düzenlediği basın toplantısında sitemkar hali ile dikkat çekti.

22.09.2021-21:12 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-21:12) Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Aykut Kocaman Sezon Başından Beri Olanlara Çok Şaşkın!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep deplasmanına konuk olan Medipol Başakşehir sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada ligdeki ilk galibiyetini alarak moral olarak toparlanan Medipol Başakşehir, moralli geçirdiği haftanın ardından ligde bir mağlubiyet daha aldı.

SÜPER LİG TARİHİNİN EN ERKEN GOLÜ

Spor Toto Süper Lig tarihinin en erken golünü kalesinde gören Medipol Başakşehir, 9. saniyede eski golcüsü Muhammet Demir'in ağlara gönderdiği gol ile karşılaşmanın hemen başında 1-0 geriye düşmüştü.

Karşılaşmanın kalan bölümünde baskılı bir oyun oynayan Medipol Başakşehir gol yollarındaki problemini aşamayınca sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

AYKUT KOCAMAN OLANLARA ÇOK ŞAŞKIN

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gaziantep mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

BAŞIMIZA GELMEYEN KALMADI!

Kötü bir başlangıcın ardından Fenerbahçe galibiyetiyle moral anlamında toparlanmıştık. Bu maçı mutlaka puanla bitirme amacındaydık. Tabii bu duygularla başlanan maçta, göreve başladığımdan beri 'başıma gelmeyen kalmadı' demeyeceğim ama gariplikler adına konuşuyorum. Bugün de bunlardan bir tanesini yaşadık, maçın 9. saniyesinde. Gaziantepli oyuncunun topa vurduğunu görmedim saatimi kurarken, topu filelerde gördüm. 9. saniye Türkiye rekoruymuş. Türkiye Süper Lig'in en erken golüyle tanışmış olduk.

MUHAMMMET DEMİR İLE İLGİLİ

Bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. Hayatın gerçeği bu. Muhammet için de doğru topraklar buralar gibi gözüküyor. Sezon başından beri çok istedim ama bir yerden sonra sıkıntı olduğunu görünce ayrılması konusunda kendisiyle konuştum, yolu açık olsun.

AYKUT KOCAMAN İSTİFA MI EDECEK?

Zaman zaman da Fenerbahçe'de olduğumda eleştiri alıyordum. Neden eleştiri aldığımı anlamadım. İnsanların sorunları ve sıkıntıları üzerine almaları kadar doğal ve erdemli bir şey yoktur. Her bulunduğum yerde çözülemediğini gördüğüm ve benden kaynakladığını anladığım durumları hissettiğimde yönetimlerle bunu konuştum. Bundan sonraki süreçte de böyle, şu anda da böyle bir durum olduğunda aynı şeyi aynı şekilde yönetimle de konuşurum. İki tarafın anlaşması en önemli şeylerden bir tanesi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal