02.04.2022-18:42 (Son Güncelleme:29.06.2022-15:40)


1

İki takım karşılaştı

İki takım karşılaştı

Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi.



2

Rakiplerini farklı geçtiler

Rakiplerini farklı geçtiler

Oynanan mücadelede Fenerbahçe etkili bir oyun sergileyerek rakibi Kayserispor'u 4-0 deplasmanda yenmeyi başardı



3

Oyuna eleştiri yaptı

Oyuna eleştiri yaptı

Maçın ardından ise Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hikmet Karaman vasat bir oyun sergilediklerini vurguladı.



4

Taraftara hak verdi

Taraftara hak verdi

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman alınan mağlubiyet ile ilgili olarak, 'Bu iniş çıkışlar futbolda var. Galibiyet hasreti her takımda var. 5 maç, 7 maç olabiliyor. Vasat oynadık, taraftarımız haklı. İrfan'ın golü okey, olabilir. Diğer yediğimiz 3 golden en az 2'sini tutmalıydık.'



5

Sorumluluğu üzerine aldı

Sorumluluğu üzerine aldı

'Kupada devam ediyoruz. Yorulduk, arayı iyi değerlendirmek istedik. Mağlup olduk ve sorumlusu benim. Ama ne yaptığımı iyi biliyorum. Kayserispor asla küme düşme potasına girmez! Bu tür şeylere inanmam! Okey, sorumlu benim.'



6

Ayağa kalkacaklarını aktardı

Ayağa kalkacaklarını aktardı

'Fenerbahçe maçı eleştirilmez, Konyaspor maçı eleştirilir, Alanyaspor maçı eleştirilir. Bunların analizini yapıyorum. Takım buradan yeniden ayağa kalkacak. Kim karakter gösterecek göreceğiz. Formül de daha çok çalışmak.' şeklinde açıklamalarda bulundu.



7

Açıklamaları gündem oldu

Açıklamaları gündem oldu

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın, Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetten sonra yaptığı açıklamalar gündem olmuş durumda.



8

Yaşanan gelişmeler dikkatle takip edilmekte

Yaşanan gelişmeler dikkatle takip edilmekte

Özellikle Hikmet Karaman'ın küme düşme durumu ile ilgili sözleri büyük yankı uyandırdı. Ayrıca Kayserispor'un, Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olmasından sonra teknik adama yoğun tepkiler geldi. Süper Lig'de Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ardından gelişmeler büyük bir dikkatle takip edilmeye devam ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR