02.04.2022-15:16 (Son Güncelleme:01.07.2022-10:56)


1

O ismi gündemine aldı

O ismi gündemine aldı

Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek'in başkan olması halinde kritik kararlar alacağı öğrenildi. Takımın başkanı halinde ise teknik adamlık koltuğuna düşündüğü isim gündeme olmuş durumda. Özbek'in, Okan Buruk'u takıma hoca olarak Okan Buruk'u getirmek istediği öğrenildi.



2

Hareketli saatler yaşanıyor

Hareketli saatler yaşanıyor

Galatasaray'da sıcak gelişmeler sürüyor. Sarı kırmızılılarda başkanlık seçimleri öncesi camia hareketlenmiş durumda. Başkanlığa adaylığı konuşulan isimlerden birisi ise Dursun Özbek olarak yer almakta.



3

Yaşananlar ilgi çekti

Yaşananlar ilgi çekti

Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek'in başkan olması halinde ise takımın başına getirmeyi planladığı isim gündeme oturmuş durumda.



4

Adaylığını koyacak

Adaylığını koyacak

Galatasaray'da seçim kulisleri ve liste çalışmaları son hız sürerken geçtiğimiz kongrede yarışan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün ardından Ali Fatinoğlu da adaylığını koymuştu. Dursun Özbek'in de adaylığına büyük bir ihtimal olarak bakılmakta.



5

Okan hocayı düşünüyor

Okan hocayı düşünüyor

Dursun Özbek'in ise aday olması halinde takımı emanet edeceği isim gündeme oturmuş durumda. Sağlam bir kadro kurmaya hazırlanan Dursun Özbek takımın başına Okan Buruk'u düşünmekte.



6

Güçlü bir ekip istiyor

Güçlü bir ekip istiyor

Galatasaray'a yeniden başkan olması durumunda güçlü bir ekip kurmak isteyen Dursun Özbek'in sağlam bir kadro kurmak istediği ve bu anlamda önemli isimlerle çalışmak istediği öğrenildi. Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek'in takımın başına getirmek istediği ismin ise Okan Buruk olduğu öğrenildi.



7

Cenk Ergün'e yeniden görev verilecek

Cenk Ergün'e yeniden görev verilecek

Ayrıca Dursun Özbek eski sportif direktör Cenk Ergün'ü yeniden koltuğa oturtacak.



8

Şampiyonluk katkısında bulunmuştu

Şampiyonluk katkısında bulunmuştu

Cenk Ergün, 21 Aralık 2017'de Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından 5 Mart 2018'de görevini bırakmıştı. Ancak sezon öncesi kurduğu kadroyla şampiyonluğun aktörlerinden olmuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR