02.04.2022-14:47 (Son Güncelleme:20.06.2022-16:22)


1

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Kanadalı golcü Cyle Larin ile yeni sözleşme imzalanmayacak. Kartal golcü oyuncunun yerini ise doldurmak için girişimlerine erkenden başladı.



2

Freiburg formasını terleten İtalyan yıldız Vincenzo Grifo için girişimler başlamış durumda.



3

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın yıldızı Cyle Larin'in ile bir türlü tam olarak anlaşmaya varılamadı. Takımdaki geleceği belirsiz olan Kanadalı yıldızın alternatifleri de aranmaya başlandı. Bu anlamda Beşiktaş'ta gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor.



4

Beşiktaş'ta Larin'in ayrılması halinde gündeme gelen son isim ise Freiburg formasını terleten Vincenzo Grifo oldu. Siyah beyazlıların yıldız isimle yakından ilgilendiği öğrenildi.



5

Beşiktaş'ta transfer operasyonu teknik adam Valerien Ismale'in raporuna göre şekillenmeke. Cyle Larin'in yerine arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Freiburg formasını terleten Vincenzo Grifo'yu takın takibe aldı. 28 yaşındaki İtalyan sol kanat için temaslara başladığı da öğrenildi.



6

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael'in İtalyan yıldızı çok istediği ve takıma katılması yönünde talimat verdiği öğrenildi. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerinin yaşanması söz konusu olmakta.



7

Kariyerine Almanya'nın Brötzingen takımında başlayan futbolcu burada sergilediği performansla Hoffenheim altyapısının yolunu tuttu. Hoffenheim sonrasında ise Dresden'e transfer oldu. Ardından Frankfurt'a gitti. Frankfurt sonrasında ise Freiburg'a transferi gerçekleşti. Bir dönem Gladbach takımının yolunu tutan futbolcu daha sonrasında Freiburg'a geri döndü ve şimdilerde Freiburg formasını terletiyor.



8

Ana mevkisi sol kanat olan yıldız isim sağ kanat ve on numara olarak görev alabilmekte.Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 28 yaşındaki yıldız bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 31 maçta 10 gol attı ve 7 asistlik performans sergiledi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR