02.04.2022-14:06 (Son Güncelleme:25.06.2022-13:47)


1

Süper Lig'de transfer dönemi hareketli bir şekilde geçmeye devam ediyor. Sarı lacivertli ekipte Çek yıldız Filip Novak'ın önümüzdeki sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.



2

Fenerbahçe'den ayrılması planlanan Novak ile Sivasspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimleri yönetimde belirlenirken içlerinden Novak'ın da olduğu öğrenildi. Filip Novak'ın bu anlamda gelecek sezon için takım arayışlarına başladığı öğrenildi.



4

Gelecek sezon için takım arayışında olan futbolcuyla Anadolu ekibi Sivasspor'un ilgilendiği öğrenildi. Yaşanan bu gelişme büyük yankı uyandırdı. Sivasspor'un futbolcunun transferi için yakın zamanda harekete geçeceği ve transferde önemli gelişmelerin yaşanacağı vurgulanıyor.



5

31 yaşındaki futbolcu yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla düzenli forma şansı bulmakta zorlanmakta. Bu sezon sarı lacivertli formayla Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 karşılaşmaya çıkan Filip Novak 2 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.



6

Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar kontratı bulunan Novak'ın güncel piyasa değeri ise 1.3 milyon euro olarak gösterilmekte.



7

Filip Novak'ın yaz transfer döneminde transferiyle ilgili önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu olmakta. Bu anlamda Fenerbahçe'de takımdan ayrılma durumu çok konuşulan Çek yıldız ile ilgili gelişmeler herkes tarafından dikkatle takip edilmekte.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR