Kayserispor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | 2024 Kayseri BJK youtube geniş özeti ve golleri

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor Beşiktaş maçının özetini izlemek isteyen futbol severler ise arama motorlarından Kayserispor Beşiktaş maçı özetini bulmaya çalışıyor. İşte Kayserispor Beşiktaş maçının özetini izlemek için yapılması gerekenler…

12.02.2024-21:40 - (Son Güncelleme: 12.02.2024-21:40)

Beşiktaş, yeni transferleriyle beraber çıkacağı ilk maçta Kayserispor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Derbide Trabzonspor’u deviren siyah beyazlılar Türkiye Kupası’nda da deplasmanda Antalyaspor’u yenerek çeyrek finale yükselmişti. Fernando Santos’un talebeleri, sezon başındaki görüntüsünü arayan Kayserispor önünde de kazanarak art arda 3. resmi maçını da kazanmak istiyor. 

Kayserispor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Bilal, Kolovetsios, Carole, Ramazan, Hasan Ali, Arif, Kartal, Gökhan, Mehmet, Cardoso, Aylton.

Beşiktaş: Mert, Onur, Worrall, Colley, Zaynutdinov, Semih, Musrati, Gedson, Muci, Rebiç, Cenk.

Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Kayserispor Beşiktaş maçı 12 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de RHG Enerjitürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak. 

Hakem Kadir Sağlam’ın düdük çalacağı Kayserispor Beşiktaş maçı canlı olarak Bein Sports 1’de olacak.

Kayserispor Beşiktaş

Beşiktaş’ta 6 eksik var

Kayserispor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş’ta Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Jonas Svensson, Yakup Arda Kılıç ve Tayfur Bingöl maç kadrosuna alınmadı. Yeni transferlerden Al Musrati ile Ernest Muçi’nin ilk 11’de olması beklenmiyor. İngiliz stoper Worrall hakkındaki son karar ise teknik direktör Fernando Santos’ta olacak.

Türkiye Kupası’nda moral depolandı

Sezonu hayal kırıklığıyla geçiren Beşiktaş, geçtiğimiz hafta içi oynanan Türkiye Kupası maçında deplasmanda ligin son haftadaki formda ekiplerinden Antalyaspor’u geriye düşmesine rağmen 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmişti. Siyah beyazlılar bu moralle Kayserispor deplasmanını da kayıpsız geçmek istiyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal